Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Färgbomber – SPECIAL

Det är många utav er som frågar om olika typer av färgbomer. Så idag tänkte jag vägleda er lite om vilka jag tycker om och hur dom ska användas. Allt är beroende på hur ditt hår är färgat och i vilket syfte du ska använda dom till. Jag tycker att en färgbomb (inpackning med pigment) fungerar för dig som vill hålla din hårfärg vid liv och förlänga salongskänslan mellan dina frisörbesök. En färgbomb kommer inte färga ditt hår permanent och det är ingen hårfärg utan det är egentligen bara en inpackning som innehåller pigment – du kommer tvätta bort den successivt. Den appliceras efter schamponering i ett handdukstorkat hår, sköljer ur den när verkningstiden är klar (ej tvättar ur).

1. Mörkt hår 

– Du har färgat ditt sommartrötta hår brunt eller mörkbrunt. Du upplever att färgen släpper rätt fort och att dina toppar är torra. Då är det väldigt bra att använda sig utav en färgbomb, gärna i samma mörkhetsläge och nyans som du är färgad. Du använder färgbomben varannan tvätt och låter den sitta i ca 10-15 minuter. Ett tips kan vara att använda handskar, finns i vilken matvarubutik som helst eller på nätet.

2. Rött hår 

– Alla vet att röda pigment fäster sig direkt men det är också den hårfärg som släpper fortast. Genom att använda en färgbomb med röda pigment så kommer håret må mycket bra utav det inpackningen ger håret och din röda färg kommer skina mycket längre mellan dina frisörbesök. Har man rött hår så skulle jag använda färgbomben vid varje tvätt och låta den sitta i 15-30 minuter. Använd handskar!

3. Blondiner 

– Många använder silverschampo som är förödande för dina torra blekta toppar. Det kommer göra håret dassigt och grått. Genom att använda en färginpackning som innehåller violetta pigment så kommer din blonda färg hålla sig mycket längre samt vårdar du håret på samma gång. För er om inte vill vara superkalla i håret så kan jag varmt rekommendera att använda två färgbomber och blanda två olika nyanser. Då kan du t.ex använda Revlon 1002 + Revlon 931 som är lite beige i tonen. En pump av vardera så får du en ännu kallare beige ton på håret, MAGISKT!

OBS: Ju torrare och mer blekt till hår är desto fortare kommer färginpackningen ge resultat så var försiktig med verkningstiden. Jag skulle börja med 3-5 minuter och se vad som händer. Vill du ha mer skillnad så låter du färgbomben sitta i längre, tycker du att det blev för stor skillnad så slutar du använda färgbomben och tvätta ur den successivt. 

4. Crazy Colors

– Nu är det väldigt populärt att färga håret lila eller rosa. Så vill du få en roligare brun färg så kan du använda en t.ex lila färgbomb i ditt bruna hår för att göra det lite roligare. Vill du bara ha rödbrunt hår i någon vecka så kan du använda en röd färgbomb, det är jättesnyggt. Eller om du är blondin och vill ha rosa hår, hur coolt är inte det? Den tvättas ur på ca 12 tvättar så ser du ut som vanligt igen. Väldigt roligt och enkel lösning för en förändring!

VILKA MÄRKEN SKA MAN ANVÄNDA?

bomb

Mer information om dessa produkter samt återförsäljare finner ni HÄR

bomb1

Maria Nilas färginpackningar hittar ni HÄR

bomber

Revlons inpackningar hittar ni HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
61kommentarer
 • Hej! Jag har precis färgat håret i grått och har tänkt prova blanda vit inpackning med svart för att kunna hålla kvar den gråa tonen. Min fråga är dock om jag kan blanda Maria Nilas vita inpackning med tillexempel en svart från KC professional. Anledningen är att KC har mindre förpackningar och jag är sugen på att göra samma sak med eventuellt blå eller lila i framtiden.

  Mvh Emmy

  Emmy 2016-03-04 23:46:04
  Svara
 • Hej
  Jag har precis varit till frissan och blekt mitt hår åt det kalla hållet. Frissan hävde även i ett balsam som gör att håret går åt lila/rosa/platinum. Jättenöjd och jag köpte hem balsamet. Är dock inte jättenöjd med balsamet untan funderar på att prova Revlons färgbomb till håret så jag får en svag ton av rosa igen. Vilken rekommenderar du? Jag har dålig koll på produkter och skulle bli glad med lite vägledning 🙂
  Tack på förhand
  Mvh Jenny

  Jenny 2016-02-11 12:52:03
  Svara
 • Hej!
  Har färgat håret nyligen till väldigt blont men nu börjar de bli gult i botten och lite i topparna. Vilken är bästa färgbomben jag kan använda till detta? 🙂

  Emma 2016-01-18 21:40:10
  Svara
 • Hej! Har typ mörkt/gyllen brunt hår och skulle vilja ha lila hår..vilken färgbomb skulle du rekomendera 🙂

  Evve 2016-01-10 23:07:58
  Svara
 • Hej!

  Vad händer om man slänger i en brun färgbomb i ett hår som är brunt med blonda slingor? Blir de blonda grönt?
  Mvh

  Slingor 2016-01-07 16:42:18
  Svara
 • Om man färgat sitt hår rött med henna, kan man använda färgbomber då med?

  Ithrenniel 2015-12-19 17:37:49 http://www.ithrenniel.blogg.se
  Svara
 • Hej.
  Har nu färgen pure purple från Schwarzkopf och håret är rosa/lila.
  Vad tror du om att testa färgbomben 500 purple red i mitt hår? Kan det funka? Har aldrig använt färgbomb innan, men den ser så snygg ut på färgprovet!
  Kram

  Cathy 2015-11-25 18:09:00
  Svara
 • Hej!
  Tack så mycket för tipsen, men jag har en fråga.
  Jag var hos min frisör idag och frågade tips om just färgbomber och hon sa att jag har bra blond hårfärg för att slänga i en rosa färgbomb. Men jag vet inte vilken färg jag ska köpa, jag funderar på revlon 500 och revlon 005 men vilken är bäst då jag inte vill ha alldeles för mörk rosa i början och jag bara vill testa för att se. Och vilken färg är bäst för att jag lättast ska få tillbaka min ljusa hårfärg?

  Moa 2015-11-25 15:24:40
  Svara
 • Hej! Jag har färgat rött hår, använder färgbomb varje tvätt. Nu har börjar det ändå blekas bort vid topparna o ja längderna och så har jag fått utväxt. Jag har läst från många som jag haft rött och för att fortsätta ha rätt så tar dem den röda färgbomben i torrt o tvättat hår och låter sitta i istället för hårfärg… Funkar det? Har svårt att i hårfärg hitta rätt röda nyans, med hjälp av färgbomben får jag rätt nyans eller mer likt det jag är ute efter… Vill också försöka att ej färgs håret mer då det är rätt slitet… Och tar ett tag innan det blir som normalt…

  Pau 2015-11-23 14:12:24
  Svara
 • Hej!

  Biter färgbomben revlon 1002 på slingblond hår så att det blir grått i slingorna eller måste man färga massor får att få grått?

  Erika 2015-10-19 19:30:17
  Svara
 • Hej!
  Jag har rosa/ lila hår nu och behöver liva upp håret lite. Vilken färgkombinationer skulle du rekommendera revlons 200 eller Maria Nilas violett?

  Tack för en mycket inspirerande blogg!

  Therran 2015-10-14 13:22:41
  Svara
 • Hej!! Jag hittar inte en rosa color bomb någonstans, kan du hjälpa mej??? Får panik. Jag har rosa hår och behöver en color bomb för att få mer lyster lite då och då.

  Julia 2015-10-12 21:03:12
  Svara
 • Hej!
  Jag har precis tonat mitt hår i wella color touch 8:73.
  Nu vill jag bara få det lite rödare/kopprigare. Funkar det att lägga i en färgbomb då och vilken rekommenderar du? Jag vill bli varmare röd,då jag i mig själv är en djup höst.
  Mvh limpan

  Limpan 2015-10-01 11:29:06
  Svara
 • Hej Elin! Mitt hår har varit färgat mörkbrunt, typ chokladbrunt. Nu ska jag utomlands en längre period och har börjat slinga mitt hår blond för att undvika utväxt. Men jag tycker att mitt hår är lite för varmt fortfarande, har du något tips på om/ eller vilken färgbomb jag skulle kunna använda?

  Ida 2015-09-30 11:47:33 http://idaekarlsson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej!
   När man går från mörk brunt och ska börja ljusa upp det så kommer man bli väldigt varmt. Det är inte tills du blir ljusblond som du kommer kunna hålla håret i en kall ton. Så resan från mörkt till ljus är inte lätt, du kommer inte komma undan det varma tyvärr. En färgbomb kommer inte hjälpa om du inte är ljus ljus blond.

   Elin Johansson 2015-09-30 20:44:47
   Svara
 • Jag är väldigt sugen på lila hår , har blont hår nu (blekt är egentligen brunett). Är sugen på ta en färgbomb och testa. Men går färgen verkligen bort eller kommer det alltid finnas en nyans kvar av bomben?

  michelle 2015-09-22 23:02:49
  Svara
 • Hej! Tack för en jättehjälpsam blogg, har en fråga ang färgbomber och jag undrar om man kan använda en färgbomb för att få håret grått? Är jättesugen på grått hår men vågar inte färga eftersom att jag inte vet om jag hade passat i det….

  Felicia 2015-09-18 16:01:57 http://Cleosansryttare.blogg.se
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej!
   Nja, tror det inte finns en färgbomb som gör håret grått. Det finns violetta och blåa, men inte ren granit. Det kan fungera men då måste ditt egna hår vara kritvitt, bra kvalité och absolut inga gula pigment. Men jag skulle nog färga håret grått hos en frisör för att vara på den säkra sidan. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-09-20 20:57:34
   Svara
 • Hej! Jag undrar om dessa färgbomber funkar med balsammetoden?:)

  Sofie 2015-08-15 15:51:23
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie!
   Nej, kör man balsammetoden så ska man hålla sig till ett och samma hela tiden 🙂

   Elin Johansson 2015-08-16 18:04:55
   Svara
 • Hejjj, jag har iskallt blont hår, kan jag slänga in en röd färgbomb i det?

  Weronika 2015-08-09 20:34:01
  Svara
 • Hej!
  Läste att röda hårfärger släpper fortast. Jag upplever att det är de röda tonerna som är svårast att bli av med?
  Jag har halvlångt hår med en gammal lite mörkröd färgning upp till halva hucudet, sedan min naturliga bruna färg, . Jag färgade håret i en ask ljus brun färg., Men upplever då att håret blev ännu mörkare nedtill och ljusare upptill , hela håret blev också liksom rödare…:-/
  MVH
  Gunilla

  Gunilla Berg 2015-08-07 20:53:19
  Svara
 • Hej Elin! Jag blekte mina innan gula toppar hos frisören idag. Det är fortfarande lite gul/orange. Skulle du tipsa att använda en sån här för att ta bort de gula tonerna? Vill alltså att längderna skall vara åt det blonda hållet utan gula pigment.

  Kram Freja.

  Freja 2015-07-22 23:25:50
  Svara
 • Jag undrar hur färgen blir om man endast använder färg 931?

  Therese 2015-05-07 11:27:52
  Svara
 • Jag är blondin med Ä.L.S.K.A.R. mörk lila hår! Men jag vågar inte färga det… tycker du det är över huvud taget värt att tona det med en färgbomb? Och i så fall, ska jag typ blanda brunt och violett då, om vi tar revlons färgbomb som ”exempel” eller ”utgångpunkt”? 🙂

  Superfin blogg förresten! 🙂

  Ellen 2015-05-02 10:49:18
  Svara
 • Hej! Jag använder mig av Revlon 1002 och ser ingen skillnad alls.. Jag färgade håret i helgen som var, och fick lite gula och orangea toner och tänkte ”men det gör ju inget för jag har ju min färgbomb”. Men färgbomben ger verkligen INGENTING.. Jag använde den i tre dagar i rad eftersom jag var trött på de gula tonerna och tänkte ”men idag kanske det blir resultat” men det blir verkligen inte bättre.. Ska inte 1002 fungera som ett silverschampo och motverka gula och orangea toner? Eller har jag fattat hela grejen fel? :/

  Annie 2015-04-09 18:21:09 http://panniies.blogg.se
  Svara
 • Har blont hår och la i Violett hårbomb vilket blev väldigt fint och häftigt. Nu vill jag dock gärna bli av med den och få tillbaka mitt blonda hår, är detta ens möjligt eller kommer det att kräva att jag färgar det? Tacksam för alla svar och tips om hur man snabbt tvättar ur lila färg ur blondt hår

  Anna 2015-04-08 12:56:19
  Svara
 • Hej
  Jag vill ha hjälp med ett recept hur jag blandar ihop en askblond blandning.
  MVH Sofia 🙂 🙂

  Sofia savic 2015-03-26 18:40:47
  Svara
 • Vilken rekommenderar du för att hålla sin bruna färg kall? När min intensivtoning tvättas ut blir jag lite rödlätt – vill ha min askiga ton tillbaka 🙂

  Elin 2015-03-16 16:44:24
  Svara
 • Du kan inte ljusa upp håret med hjälp av en färgbomb.

  Anna 2015-03-15 15:53:50
  Svara
 • Hej!
  jag färgar ej mitt hår men vill gärna förgylla min hårfärg och göra den mer färgstark. har ljusbrunt hår med inslag av guld och lite rött. gäller dessa färgbomber enbart för de som har färgat håret eller kan nån som jag använda produkten för att få fram mina färger mer?
  tacksam för svar 🙂

  Minna 2015-02-24 11:14:16
  Svara
 • Hej!
  Kan jag som är överkänslig mot hårfärg (och inte vill färga ofta) använda hårfärgbomb? Står det något om allergier på förpackningen?

  Katarina 2015-02-05 11:51:00
  Svara
 • Hej. Jag har kolsvart hår och skulle gärna vilja ha kastanje brunt hårfärg. Men eftersom det är så svart så blir det aldrig färg på håret. Vad kan jag göra? Jag vill inte blek håret heller.

  Ashin 2015-02-04 22:38:04
  Svara
 • Jag använder IdHAIRs färgbomber Colourbomb i mitt hår när jag vill ha förändring! Har testat alla märken men idhair är det absolut bästa jag testat! Ett tips bara:)

  Alice 2015-01-17 15:43:46
  Svara
 • Sandra! Har du svart hår så behöver du med största sannolikhet ljusa upp det för att få det rött, du kan möjligtvis få en rödare färg på ditt svarta hår, men för att få det ljusare så måste det först ljusas upp eller avfärgas!

  Nathalee 2015-01-12 10:27:01
  Svara
 • hej jag behöver hjälp så fort som möjligt.

  jag är brunnet från början men jag färgade det gult/blont men sedan ville jag har brunt igen då färgade jag tillbaka det och det blev jätte bra. Men efter 3 veckor började hårfärgen släppa och mitt hår blev brunt/grönt. hur får jag mitt brunna hår igen utan att det blir grönt? riktigt tacksam för svar.

  lina 2015-01-06 14:30:19
  Svara
 • Hej har en fråga undrar om man har blont hår kan man då tex ta en brun inpackning tex 411 chatain för att få det ljust brunt?

  Lara 2014-12-27 22:40:27
  Svara
 • Hej. Jag har svar hår om jag gör en röd hårfärgning o sen purpel red bomb kommer de bli något då ?:)

  Sandra 2014-12-25 16:33:51
  Svara
 • Hej! Jag har använt Revlon 1002 i några veckor nu och jag har använt färgbomben varje gång jag har duschat. Första gången såg jag skillnad men efter det ingenting alls.. Jag har i den i 3min som det står att man ska ha, men för ett tydligare resultat ska jag ha i den längre då? Eller vad är det för fel? Jag har blont hår och använder färgbomb för att få bort gula toner och för att ljusa upp håret. 🙂

  Annie 2014-12-21 19:02:57 http://panniies.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag har aldrig i mitt liv färgat lr gjort något med mitt hår men skulle vilja testa dessa färgbomber. Har mörkbrunt hår och skulle gärna vilja få lite ljusare. Vad e tipset?

  Emilia 2014-12-17 20:56:20
  Svara
 • Hej! Jag har precis färgat mitt hår från blont till mörkbrunt (färg uppe på huvudet som tyvärr nästan blev svart och intensivtoning i längderna). Jag tänkte höra vilken färgbomb som borde passa mig bäst? Antingen för att behålla det mörkbruna (lite blandning av kall och varm ton) eller för att ljusa upp håret lite så det inte är lika intensivt mörkbrunt?

  Tacksam för svar!!

  Caroline 2014-10-21 16:42:25
  Svara
 • Jag har ljusbrunt hår idag, jag vill ha Molly Sandén färgen, lilarött typ. Finns det någon färgbomb som passar?

  linn 2014-10-20 16:58:45
  Svara
 • Hej. Måste man ha samma färg sedan innan. Tex ha rött hår och bara använda röda bomber, eller kan man ha blont hår och använda röda bomber för att prova rött hår?

  Linn 2014-10-20 15:27:53
  Svara
 • Fy vad tråkigt 🙁

  Johanna 2014-10-19 07:45:33
  Svara
 • Hej, mycket bra inlägg! Det jag undrar över är om man kan använda färgbomberna när man har exstensions? eller kommer det att förstöras?

  Cajsa 2014-10-18 14:35:01
  Svara
 • Har tidigare använt silvershampoo men tycker det bara förstör håret + att det inte blir något bra resultat, kanske kallare men ändå inte på ett snyggt friskt sätt

  Sandi 2014-10-18 12:06:52
  Svara
 • Va kul! de ska jag testa!

  Sandi 2014-10-18 12:06:07
  Svara
 • Funkar Revlon på tonat hår? 🙂

  m 2014-10-18 10:21:39
  Svara
 • Kan man använda färgbomber i ofärgat hår. Tänker att mina solblekta slingor från insomnas skulle se lite fräschare ut.mvad tror du?

  Cecilia 2014-10-18 10:07:28
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Hej!
   Ja men det går jättebra, det är ett ultimat sätt att förändra hårfärgen utan att skada håret 🙂

   Elin Johansson 2014-10-18 23:29:17
   Svara
 • Hej Elin!
  Först och främst tack för en superbra blogg, den har kommit att ingå i mitt dagliga ”bloggtittande” med ett par andra! Jag undrar hur du tror att t.ex. Maria Nilas Brown Hazel 7.03 blir i blont (ca 9 ganska kall) för oss blondiner som hellre går åt det mörkare hållet än det ljusare under vintern?

  Kram!! 🙂

  Josefine 2014-10-17 23:33:47
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefin!
   Tack, tack och tack – vad glad jag blir. Jag tycker man inte man ska använda dom för att ändra mörkhetsläge. Man ska hålla sig till samma mörkhetsläge men byta nyans. Tex du är en kall blond och vill bli lite varmare bara, då tar du golden blonde. Alla skräck exempel på Google där folk har tagit mörkare än vad man själv är blir helt fel och risken att förstöra din egna hårfärg är stor. Detta är bara en inpackning med pigment, vill du bli mörkare så gå till frisören och färga håret. Lycka till och stor kram!

   Elin Johansson 2014-10-17 23:43:51
   Svara
 • Hej Elin, jag skrev till dig för ett tag sen och frågade om KM shimmer shine spray innehöll silikoner (eftersom jag inte kunde hitta den infon någonstans på nätet och desar service aldrig svarade på mitt mail), varpå du svarade:
  Elin Johansson skriver:
  4 augusti, 2014 kl. 08:11
  Hej!
  Alla Kevin Murphys produkter är sulfat, paraben och silikonfria 🙂 så det är fritt fram!

  Så jag beställde oljan och det första jag ser när jag får den är att de 3 första ingredienserna (förutom alkohol) är silikoner! Jag förstår om du personligen inte bryr dig om det, men jag litade på ditt ord eftersom du jobbar med KM och använder sprayen själv, så nu blev jag riktigt besviken 🙁

  Kalifornienmamman 2014-10-17 21:58:56 https://kalifornienmamman.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Kalifornienmammans kommentar.

   Hej!
   Det finns SÅ mycket olika silikoner och det är silikonerna som gör håret ens skinande och det är silikonerna som gör att vi märker någon skillnad när vi använder produkten.

   Så, jag skrev fel och KM är sulfat och parabenfria samt icke testade på djur. Vissa produkter innehåller silikoner men dom gör inget illa på håret, utan silikoner gör håret mjukt – men icke vårdande. Jag är en återförsäljare som vilken salong som helst som tar in KM, vill du åt full produktinformation så får du kontakta huvudkontoret på KM!

   Kram E

   Elin Johansson 2014-10-17 22:31:14
   Svara
 • hej elin 🙂

  Vad tycker du om hår som är färgade i pastellfärger ? gillar/ogillar?
  Ifall du tycker det är coolt, kan du unte lägga upp lite inspo-bilder? :)) Du har så sjukt bra smak och jag vill bli lite inspirerad till att ev. färga mitt hår i nån fin pastellig färg.

  Kram på dig!

  malin 2014-10-17 19:18:42
  Svara
 • Spännande! Skadar färgbomberna alls håret eller fungerar bara välgörande som en vanlig inpackning?

  Tack för en superblogg!
  /Anna

  Anna 2014-10-17 18:12:54
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en superblogg!! Blev superinteesserad att prova någon utav färgbomberna från revlon 931 eller 1002 eller båda. Blev bara lite rädd när jag googlade resultat och läste att en del blondiner fått rosa hår i längderna som aldrig går bort. Jag har lite blonda slingor(som jag gjorde för 2-3 år sedan) i längderna och en 8.1 ”askblond ” färg i botten och en bra bit ut i håret. Vågar jag prova?? För snart tio år sedan hade jag långt blond hår med mkt slingor i och blev rekommenderad av en frisör att köpa loreals silvershampoo, jag blev grå/lila i topparna och gick tillbaka till frisören som sa att jag skulle använda yes diskmedel för att få ut färgen, resultatet blev att det lila inte gick ur och att diskmedlet fick även håret att bli något grönt… Fick gå till en annan frisör och klippa bort det som inte gick att rädda med färg. Aldrig vågat mig på några färgbomber eller silvershampoo sen dess. Tycker du att jag ska våga mig på att testa dessa??Har numera lite längre än halvlångt hår, inte jätte slitet på något sätt. Trevlig helg! Mvh Linda

  Linda 2014-10-17 16:40:19
  Svara
 • Hej Elin! Jag har Maria Nilas Palett silverinpackning 0.20, kan jag blanda den med Revlons 931 för att få samma effekt du beskriver, eller bör jag hålla mig till samma märke på båda produkterna och välja en liknande 931 från maria nila? Jag har nyligen fått en beige/vanilj blond ljus ton på håret som jag bara älskar, vill gärna hålla den vid liv!

  Tack för en grym blogg! Kram /Amanda

  Amanda 2014-10-17 12:17:29
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!
   Jag tycker du ska hålla dig inom samma märke. Som jag skev så fungerar Revlon 1002+931 superbra tillsammans. Vill du hålla dig till Maria Nila så skulle jag blanda 0.20+10.30 🙂
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-10-17 12:22:33
   Svara
 • Åh äntligen! Super bra inlägg! Har bara en liten fundering och tänkte att de är väl lika bra och fråga dig som verkligen kan! Jag har soft ombre blond lite kall. Vad rekommenderar du då? Maria Nila har Jah velat prova golden blonde kan de vara ngt? Eller hur gör man när man har ombre och vill hålla efter de blonda så de inte blir dassigt så fort ! Vill ej ha för varma toner Med vänlig hälsning, Linda

  Linda 2014-10-17 11:55:11
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej du 🙂
   Om du har en ombre så skulle jag välja Revlon 931 för att få den lite kallare beige blonda tonen. Det är snyggast om det blir lite varmare än bara kall ask/violett. Den blir absolut inte gul, beroende på hur ljus du är förstås. Men vill du bara vara kall så skulle jag valt Revlon 1002.
   Stort lycka till!

   Elin Johansson 2014-10-17 12:21:07
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!