Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så får du ett torrt hår mjukt och glansigt

Jag tänkte tipsa er om en produkt som jag använder ofta och som har blivit en storfavorit. Nu när jag varit i Thailand så har mitt hår blivit väldigt torrt och solblekt även fast jag har försökt att skydda håret så mycket som möjligt. Så nu när jag är hemma igen så kommer denna produkt komma väl till pass.

| Shu Uemura – Essence Absolue Oil-in-Cream 270 kr LÄNK |

IMG_0005-2

Detta är en kräm som ger fukt, näring och tillför glans. Jag tycker den ger en bra utredande känsla i handdukstorkat hår och doftar så gott. Den appliceras i handdukstorkat hår och sedan föna/styla som vanligt. Vårdande i lyx-klass och håret tyngs inte ner utav den, en toppen-produkt helt enkelt.

IMG_0006

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej. Har den värmeskydd eller måste man lägga till det?

  Carina 2015-03-17 22:37:51
  Svara
 • hej elin! jag har precis använt upp min plumping line-serie från kevin murphy och jag har varit hur nöjd som helst med den men nu har jag precis beställt angel wash istället för jag var nyfiken på att testa. var det ett dumt beslut att byta? 🙂 tack för en superbra blogg 🙂

  z 2015-03-17 22:04:27
  Svara
 • Grym blogg, Elin!
  Skulle bli överlycklig om det snart kom ett nyare inlägg om vilka produkter man ska ha för att få mer volym till i skandinaviskt hår! Videon för ett tag sen var kanon men det framkom inte exakt vilka produkter du använde och blev så nyfiken (ex vilken spray, root-lift osv.) Ha det bra!

  nathalie 2015-03-17 21:00:59
  Svara
 • Åh, bra tips! Kan jag byta ut min leave-in lotion mot denna istället? Eller behövs båda två? bästa bloggen <3

  selma 2015-03-17 18:56:32
  Svara
 • Vad tycker du om Kerastase nectar thermique värmeskydd?

  Maja 2015-03-17 16:46:09
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!