Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Creme Blond Perfection

Idag hade jag finaste Annica hos mig och det är alltid så roligt. Det är underbart att vissa kunder blir som vänner för en, att man får träffa så mycket olika människor och jag blir så glad utav att spendera några timmar med mina kunder. Men nu var det HÖG tid att rusta upp Annicas hår.

Vi har inte färgat och klippt hennes hår på flera, flera månader och jag har satt in en förtjockning också under tiden. Innan jag åkte till Thailand så tog vi ur löshåret och jag bad Annica ta hand om håret ordentligt tills vi skulle färga och klippa håret idag. Det har hon gjort med bravur och jag kunde ljusa upp hennes hår mycket och håret skulle klara av det väldigt bra.

Jag slingade håret i olika nyanser, färgade i en ombreteknik och ”målade” slingor samt klippte igenom håret ordentligt. Innan Finest Awards så ska jag även sätta in en förtjockning igen på Annica. Det blev en magiskt makeover, vad tycker ni?

Visst blev det fint? 

annica

Före/Efter

annicaenglund

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Riktigt fint! Men hon är alltid fin i håret 🙂

  anonym 2015-03-20 19:33:34
  Svara
 • Fint! Jobbar du med keratinwax förlängning ?

  Jennie 2015-03-20 16:33:42 http://www.finest.se/missjennie
  Svara
 • Hej!
  Tycker din blogg är jättebra och skulle vilja ha hjälp med en grej.
  Mitt färgade hår ligger på en 7a och är ganska varm. Lite röda skiftningar och guldig i nyansen ungefär. Finns det något jag kan göra själv för att dämpa det varma men ändå behålla ljushetsgraden? I övrigt är jag ändå rätt nöjd med min färg.

  Drömfärgen senare är askguld ungefär och kanske 1 steg ljusare.. Skulle det kunna fixas hos frisör? Hur skulle du göra då? Bleka det först och sen lägga i en ask/guld färg? Skulle det funka?
  Tacksam för hjälp! 🙂

  Linda 2015-03-19 22:32:38
  Svara
 • Superfint, men det var inte extremt fult innan, mitt är värre;) Har inte varit hos frisören på över ett halvår men har inte råd så utväxten får fortsätta växa på haha

  Isabelle 2015-03-19 20:13:29
  Svara
 • Vilka väteperoxider brukar du använda när du färgar? Du får alltid så fantastiskt fina nyanser och toner! Tack för en underbar blogg, du är grym!

  S 2015-03-19 20:05:31
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!