Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Marc Anthony – Oil Of Moroccan

 Jag fick denna överraskning att testa, hårprodukter från Marc Anthony. Hela serien är naturlig, innehåller mycket keratin och vårdande oljor som bygger upp och stärker håret. Det finns många olika produkter inom serien och dom förnyar sig hela tiden vilket gör att konsumenterna vet att produkterna håller måttet.

IMG_0010

Jag har provat schampot, balsam och oljan.

1. Jag tycker flaskorna är rätt fula och känns lite old, dock är det innehåller som räknas men jag tycker att förpackningarna är väldigt viktiga.

2. Jag tycker att produkterna doftar tvål och olja. På ett sätt kan jag tycka det är positivt för att produkterna ska endast innehålla bra och naturliga ämnen, den största stjärnan ska vara Argan Olja och Keratin. Det är dom två ämnen som gör håret bäst!

3. Jag älskade oljan, den tycker jag är lätt att applicera och en produkt som är perfekt att krama i håret innan man ska gå och lägga sig för att håret ska kunna dra till sig alla bra ämnen. Men den fungerar jättebra i handväskan och ha med sig överallt.

4. Håret kändes mjukt och lätt att reda ut efter tvätt, man känner att dessa produkter är naturliga och innehåller mycket fukt.

IMG_0012-4

Det som jag tycker är väldigt bra är priset, schampot kostar 129 kr och oljan kostar bara 159 kr. Så till er som vill ha en bra hårvårdsserie som ger håret precis det håret behöver så rekommenderar jag denna serie. Jag tycker nog att dessa produkter passar till lite grövre, tjockare och väldigt torra hår. För er med ett tunt skandinaviskt hår så tror jag att ni skulle känna att håret tyngs ner med dessa produkter. Alla produkter finner ni HÄR.

ALT: Så kan alla använda oljan från detta märke, den är riktigt bra. 

IMG_0011-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej finaste Elin!
  Jag behöver verkligen din hjälp! Det är så att mitt hår framtill (mot ansiktet) inte blir längre än vad det är! Just nu går det ungefär ner till käkbenet på båda sidor, medans resterande hår är längre. Jag vill att det ska bli längre men det händer inte?! Frisörer jag varit hos säger att det enbart är en tillfällighet, men varar en tillfällighet i 3 år? Jag försöker verkligen ta hand om mitt år men jag har ett extremt tunt och skandinaviskt hår vilket inte gör det lättare direkt! Jag använder inpackning och olja men vad mer kan jag göra? Nu när det är så pass kort som det är så når det inte bak till en tofs och jag tycker inte om att ha det hägnade i ansiktet vilket resulterar i att jag drar det bakom öronen. Kan det vara en av anledningarna till varför det inte blir längre då det blir för skört?
  Vore jätte tacksam för din hjälp!
  Kram

  Mona 2015-03-20 22:40:01
  Svara
 • Otroligt fula förpackningar, speciellt oljan! Hoppas de läser kritiken och bättrar den:)

  Isabelle 2015-03-20 20:39:17
  Svara
 • Jo provat oljan på åhlens luktar supergott o ska nog testa dom
  andra produkterna i serien o bra priser. V annica englund blev
  fin i håret oh my good så duktig du är o vet vilka färger man passar i
  jättefint gjort.

  maria 2015-03-20 17:14:05 http://spray
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!