Vad händer?

Ingen kan ha missat att Kim Kardashian har blivit tok-blond. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga? Hennes stylist har skrytit om hur isblond hon har blivit och hur fint det blev. Jag tycker att hela håret är gult och ser riktigt slitet, matt och torrt ut, vilket inte är så konstigt för att färgningen är gjord på en och samma gång. När jag kikar runt på Instagram så ser jag att hon blonderas flera gånger per vecka och jag undrar hur hennes hår/hårbotten mår.

Jag förstår att kändisar vill skapa ”hype” kring dom själv och Kim K är nog den kändis som skapar flest rubriker på just skönhet. Men jag blev ändå så glad när hon hade klippt en trendig, snygg lob. Kommer ni ihåg, inlägget hittar ni HÄR? Denna look tar priset och jag längtar tills hon går tillbaka till den mörkhåriga gudinna hon är.

kimk

 Då kanske jag tycker att min gudinna till kund Johanna’s blonda, kalla lob vinner. Eller? 

loba

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Äsch, mörk kan hon ju va hela livet. Tycker hon är svinsnygg i det blonda med! Så cool.

  Em 2015-03-21 00:42:56 http://Yahoo
  Svara
 • Håller helt med dig, och tack för att du lärt mig att se efter hudtonen om man passar i en hårfärg eller inte! En stor tumme ner för hennes färg alltså! Många tjejer vill bra vara den där ”snygga blondinen”, gör allt för att komma dit och skiter i om
  De över huvud taget passar i det eller ej. Riktigt synd.

  Klara nylen 2015-03-20 19:36:36
  Svara
 • Alltså oh så fin iskall blond färg :). Du är så himla duktig!

  Rebecca 2015-03-20 18:38:07
  Svara
 • Kass frisör hon har!

  Jennie 2015-03-20 16:34:46 http://www.finest.se/missjennie
  Svara
 • Håller helt med dig! Förstår inte. Kims mörka hår passar hennes drag och hudton fantastiskt bra. Det här känns mest som en trasslig gul peruk, tyvärr.. 🙁

  Superfin färgning förresten! Som vanligt.

  Dejana Pasic 2015-03-20 16:00:59 http://beautyfreaks.blogg.se
  Svara
 • Visst som en kul grej. Men mörka tjejer passar inte i så blont går. Huden blir dassig och man behöver extremt med smink för att dölja det. Jag har själv bruna ögon och mörka ögonbryn och skulle som mest ha brun-guldigt går. Annars är det inte snyggt.

  ErikaJ 2015-03-20 14:13:24
  Svara
 • Håller med fullt ut, hon ser mest ut som alla andra Hollywood tjejer. Hon förlorade helt sin exotiska charm. Första dagarna var så sjukt fult och gult så jag höll på att dö, blev lite bättre när hon blev lite mer ljus men inget slår hennes mörka hår.

  Jess 2015-03-20 12:26:34
  Svara
 • Jag gillar Kim K, men nej, det blonda måste bort. Det passar inte henne alls.

  Annika 2015-03-20 11:22:30
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har ett stort problem med att mitt (blonda blekta) hår blir väldigt fett på bara en dag! 🙁 Jag måste tvätta håret varannan dag för att ens klara av att visa mig ute bland folk. Jag använder kevin murphy hydrate schampo+balsam och varvar ibland med blonde angel. Dagen jag inte tvättar håret använder jag torrschampo. Har du något tips på något som kan hjälpa mig? Har läst om kevin murphys balancing wash men såg att det står ”schampo for men” på den..? Det skulle vara väldigt skönt för mig om det finns något som gör att jag kan vänta en dag till med att tvätta det så det tvättas var tredje istället 😀 Hoppas du kan ta dig tid att hjälpa mig och mitt hår! 🙂 Kram!

  Marie 2015-03-20 11:14:46
  Svara
 • Ja Elin – Du vinner LÄTT!

  Maria 2015-03-20 10:54:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!