Half-up Knot // Den enklaste vardagsfrisyren, såhär gör du.

Jag gillar det enkla i vardagen och det är inte alltid så att vi hinner se flawless ut varje dag på jobbet. Men jag tänkte visa er en frisyr som jag tycker är så enkel och den förvirrar många problem vi har med håret till vardags.

1. Det tar 1 minut att göra

2. Det behövs endast en snodd och waxspray

3. Har man fått en sov-virvel eller har fettigt hår som inte går att dölja så passar denna frisyr perfekt

4. Det är trendigt och det syns att du lagt ”tid” på frisyren

5. Man kan variera frisyren till oändligheten, både till vardags och till fest.

|| The Half Knot Hairstyle ||

half up

Jag hade lockat håret i förrgår och jag kände att mitt hår började bli fett och trist. Eftersom jag har tvättat håret mycket i Thailand så måste jag börja vänja tillbaka håret att bara tvättas 1-2 gånger i veckan.

Hur gör man?

– Ta upp önskat mycket hår från ansiktet med hjälp av fingrar eller en svinborste

– Man kan tupera eller spraya i torrschampo med stadga om håret har svårt att hållas på plats och för att få lite volym.

– Jag valde en genomskinlig snodd och satte upp håret precis som att jag skulle skapa en hästsvans men drog inte ut hela håret ur snodden i slutet. Rufsa till knuten lite och spraya småhåren med lite waxspray.

KLART

knot

 Dagens look

elin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • RITUALS schampo är de bra? 🙂

    m 2015-03-21 11:54:32
    Svara
  • Du er fantastisk dyktig på det du gjør, for er talent!! Kjenner du til noen frisører i Oslo du kan rekommandera? Hadde blitt så så glad for svar.

    Maja 2015-03-21 11:16:42
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!