Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nytt in från Lancôme

Är det någonting jag älskar nästan lika mycket som hårvårdsprodukter så är det smink. Ni som följt mig länge vet att jag är svag för lyxigt smink och jag lägger väldigt mycket pengar på smink. Jag tänkte recensera en ny produkt från Lancôme som heter Miracle Cushion. Detta är alltså ett flytande kompakt puder/foundation, allt i ett tycker jag. Det som är speciellt är att den är inte flytande, puder eller kräm utan det är en liten burk som innehåller en svamp som produkten är inne i.

DSC_0100

Vad tycker jag?

– Jag tycker att detta är nytänkande och fräscht. Nu när jag är brun och inte vill ha full täckning utan mer bara få en lite jämnare yta och slippa använda så mycket produkter så passar den som handen i handsken för mig. Man känner att den är puder och foundation i ett som jag älskar.

– På minus-sidan så tycker jag att själva ”svampen” där produkten är inne i kan bli lite ofräsch efter ett tag. Det gäller att få upp produkten på svampen eller pensel och jag tror det kan samlas mycket bakterier i produkten vilket bidrar till ojämn hy i slutändan.

Men denna produkt kommer användas flitigt och jag tror att den kommer bli sommarens storfavorit i väskan. Det blir din för 395 kr och ni kan köpa den HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin!
    Jag hoppas verkligen att du hinner svara på min fråga!
    Jag har en kall underton, alltså rosa, med en ganska så kall blond hårfärg och med cendréfärgad utväxt som bara blir värre o värre för varje dag.. Så jag måste få mitt hår fixat ASAP! Men, jag har väldigt länge varit sugen på o färga håret i en mer varm guldblond hårfärg som är lite naturligare än den jag har nu. Ungefär en sån varm blond färg som Candice Swanepoel har. Och undrar då om jag kan färga det till guldblond fast att jag har en kall underton? Eller ser det helt galet ut? Jag tycker att jag passar i varma färger överlag på tex. Ögonskuggor, varma färger på kläder osv men jag vet inte om det passar med en guldblond hårfärg när man har en kall underton? Snälla hjälp mig! Hoppas du kan svara!! Skitbra blogg. Kram

    C 2015-03-23 00:03:15
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!