Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Osynlig volym – HETT TIPS

Jag måste tipsa om en produkt som jag har blivit helt kär i. Jag har sakta men säkert börjat gilla volympuder just för att dom blir bättre och bättre. Men detta volympuder är något extra, det ser ut som en blandning mellan en sminkpenna och en puderborste.

Shu Uemura – Volume Maker 3D

IMG_0007-2

Den appliceras genom att trycka på ovansidan på borsten så kommer det puder i borsten och sedan stryker man på hårbotten där man vill ha volym. Det som är bra att den passar alla hårfärger och typer samt så kan man använda denna som ett lättare torrschampo. Nytänkande och perfekt att ha med sig i handväskan så man lätt kan bättra på volymen under dagen. Det blir din för 350 kr och finns HÄR.

IMG_0008-3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin och tack för en grym blogg, jag har lärt mig så otroligt mycket sen jag började läsa den. Nu har jag dock en fråga, jag gjorde en blond soft ombre igår och nu känns håret ganska torrt och lite slitet. Jag använder Kevin Murphys plumping line idag och även Angel masque, räcker det för återfuktning eller behövs det något mer kraftfullt? Har du några tips isåfall?

  Marie 2015-03-25 08:01:22
  Svara
 • Hej!
  Jag verkligen älskar din blogg och dina suveräna tips!
  Men jag undrar, vad tycker du att man ska använda för produkter när man har MAGO-extensions i sitt hår? Det är ganska mycket och långt hår, samt att jag är brunett och mitt egna hår kan lätt bli fettigt och får även tovigt hår. Vore jätte tacksam för svar! Iallafall att du kan skriva lite om tips för de med mago hår!
  Kram!

  Stephanie 2015-03-24 19:25:10
  Svara
 • Hej Elin! Jag skulle verkligen behöva din hjälp, jo det är så att mitt naturliga hår är väldigt lockigt och därför har jag dom senaste åren platta det väldigt mycket. Det har lett till att det är förstört, håret har alltså gått av speciellt luggen och över håret. Vilka produkter ska jag använda och hur ska jag göra för att det ska bli bättre?

  Anonym 2015-03-24 19:05:37
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!