Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Damernas Värld @ The Body Shop Event

sponsorskylttbs

Hej på er!

Vilken kväll det var i måndags. Det var så roligt att se så mycket snygga människor på lanseringen utav ”Fuji Green Tea”. The Body Shop tillsammans med Damernas Värld hade bjudit in våra läsare till en trevlig kväll där det bjöds på tilltugg, information om nya/kommande produkter och framförallt fick alla klämma på den nya serien som heter Fuji Green Tea. Damernas Världs skönhetsredaktör Caisa var på plats och intervjuade Charlotte Axlund som är marknadsdirektör för The Body Shop. Det fanns även grymma make-up artister på plats som gav oss många bra tips.

Jag drog med mig min fina vän Annica och vi högg på in på tilltugget, pratade massor med nyheter och hade en riktigt trevlig kväll. Tack Damernas Värld samt The Body Shop. 

IMG_9021 IMG_9008 IMG_9011

Självklart fick vi bläddra i nya Damernas Värld som inte har kommit ut i butik än. 

elinbody IMG_9027 IMG_9042

Jag och störtsköna Caisa!

body IMG_9023 IMG_9019

//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Tack för en fantastisk blogg – du har förändrat mitt (hår)liv! Får otroligt mycket tips och inspiration från dig, Tack!
  Jag har nyligen börjat locka håret (27 år gammal) till följd av din blogg. Men det är en pärs! Har otroligt tjockt och väldigt långt hår, väldigt mycket hår helt enkelt. Har införskaffat en 32mm locktång vilket underlättar lite. Delar upp håret med hjälp av hårspännen Men det blir ändå alltid väldigt rörigt med hår överallt. Det går men tar otroligt lång tid. Har du några tips?(??)

  Angie 2015-03-25 22:15:41
  Svara
 • Hej Elin! Vill så gärna att du svarar på min fråga, är alldeles säker på att du tidigare inte har svarat på den i din blogg.

  Håroljor som gått ut. Kan man använda?
  Jag har flera olika oljor, de flesta har gått ut,
  bl.a min Orofluido som håller 12m, den har jag haft i typ 2 år.

  Jag använder en olja varje dag så jag skulle verkligen vilja veta =)
  Den senaste tiden har jag mest kör på min marrocan oil, men den har också gått ut.

  sandra-21 år gbg 2015-03-25 20:23:59
  Svara
 • Hej Elin, skulle uppskatta väldigt mycket om du kunde svara på en fråga. Änvänder just nu en leave-in creame från Lernberger stafsing, all in one BB creame. Är den vårdande för håret eller finns det någon annan leave-inprodukt som du kan rekommendera? Har ett blonderat hår med tunna hårstrån, typiskt skandinaviskt! Tack på förhand, kram!!

  Sandra 2015-03-25 15:26:59
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!