Dagens snackis, mitt hår.

Så fort jag kom hem från Thailand så hade jag en bokad tid hos min favorit-tjej Evelina för att få i mitt löshår igen. Jag var så sugen på att få längre hår än vad jag brukar och så blev det. Jag använder mig utav löshår från Glorious hairextensions och det har jag använt i nästan två år och jag älskar framförallt hårkvalitén och enkelheten när håret sätts i och tas bort. Glorious är en utav dom skonsammaste metoderna som finns på marknaden och kan jämföras med microringar. Jag valde att blanda 45cm med 60cm och Evelina klippte ihop allt så bra, sen vill jag också påpeka att jag blev så blont i Thailand fast jag tog hand om håret så väl och skyddade håret från solen så mycket jag kunde.

Så resultet blev en superblond tjej med långt hår, i’m back to 2010 och jag älskar det! Vad tycker ni? 

hair

Före/Efter

IMG_9042 hairextensions

Det är riktigt skönt att fortfarande vara solbränd!

Vill ni läsa mer om Gloriors så kan ni klicka HÄRHÄRHÄRHÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin 😀 vart kommer din svarta v-ringade top ifrån? zara? 🙂

  josefin 2015-04-11 11:15:36
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag bor i Karlstad. Här finns det nästan inget utbud med folk som gör hårförlängningar. Kan inte du ge lite tips vart jag ska gå i större städer om jag vill få en bra hår förlängning?

  Tack för en inspirerande blogg!

  Frida Hohlfält 2015-03-30 09:55:44
  Svara
  • Svar på Frida Hohlfälts kommentar.

   Hej!
   Tack snälla.
   Tyvärr, jag är jättedålig på frisörer i Sverige. Jag följer mest utländska frisörer och hårstylister 🙂 Men Googla, kolla hashtaggar på Instagram eller hör med vänner.
   Lycka till!

   Elin Johansson 2015-04-01 23:03:58
   Svara
 • Hej, skall snart öppna en alldeles egen frisörsalong och skulle behöva lite tips från dig vilket märke på hårfärg du rekommenderar ? Har förstått att du jobbar med flera olika märken men vilket tycker du är det allra bästa ? Jobbar just nu med wella. Tack på förhand !

  Jennie 2015-03-27 15:08:32
  Svara
 • Sååå fiint!

  Isabelle 2015-03-26 10:54:35
  Svara
 • Det ser riktigt fint ut, du passar så bra i den färgen. Vacker.

  Diana D 2015-03-26 10:23:52 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!