Hur ofta går ni till frisören?

Man känner verkligen att det är vår i luften, eller bland mina kunder i alla fall. Nu kommer kunder som varit hos mig i höstats, färgerna har gulnat och ombren har vuxit väldigt långt ner. Det är just detta som är så roligt med mina kunder för att varje gång dom kommer så blir det en ny makeover.

Mina kunder går till mig ca 3-4 gånger per år och då vill man gärna förändra sin look varje gång, vilket gör mitt system väldigt roligt. Jag tror på hårfärger som håller länge, jag vill få kunden att komma bort från ett fack där kunden känner sig ”tvungen” att gå och fixa håret. Jag tycker man ska känna att man vill gå och förändra sitt hår och det ska vara roligt inte att det blir ett måste och att man ser lika dan ut gång per gång.

Hur ofta går ni till frisören?

haircolor

Före/Efter

Denna gång var det dags att göra en makeover på denna fina kund. En magisk guld, beige soft ombre med mycket glans och vård i fokus. Jag klippte även av en del på längden och gjorde en passande frisyr till kunden. Jag älskar denna hårfärg, älskar kundens vackra hår och det är just detta som får mig att må så bra.

Visst blev det fint?

hair1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Jag var senast hos frisören för 5 år sedan, haha. Har klippt & färgat hemma själv istället. Köpt färgbomber & hållt på och donat med håret, samt köpt clip-on set. Jag har ett stort intresse för hår och smink men att gå till frisören har inte varit prioriterat de senaste åren helt enkelt.

  Sedan beror det även på att jag bor högt upp i norr och ärligt talat, när jag tidigare varit hos olika frisörsalonger har jag aldrig varit riktigt nöjd. Jag kollar före&efterbilderna på din blogg och jämför med de resultat jag fått hos mina frisörer och det går inte att jämföra tyvärr. Ytterligare en anledning till varför jag ej går till frisören..

  Men, kanske man i framtiden besöker Stockholm & har möjlighet att besöka din salong, det hade verkligen varit något! 🙂

  Josefin 2015-04-09 01:35:38
  Svara
 • En gång i halvåret ungefär, har tyvärr ”frisörfobi” har inte hittat rätt frisör än trots mina 29 år. Varje gång jag testar ny frisör så kör dom sitt egna race och trots att jag ber om någon annat, exempelvis vill ha klippt raka toppar, inte uppklippt..händer inte ett skit med mitt skandinaviska hår ser bara ut som en taskig hockeyfrilla och jag blir irriterad och ledsen och letar frisör på nytt.

  Eller när jag äntligen tagit modet och gick till Tony&guy i sthlm med hår ner till ryggen och ville klippa page med lång lugg fick jag höra -NEJ! ditt hår är så långt och fint du ska inte klippa av det och vips blev jag osäker och klippte topparna var 21 år och har massa såna historier, tyvärr :/

  Helen 2015-04-05 19:20:07
  Svara
 • Går två ggr per år! Har du tips på schampo och balsam för torrt/skadat både dyrare och billiga samt någon kräm som håller lockarna eller vad man ska säga. (Har lockigt hår)

  Katarina 2015-04-03 12:34:55
  Svara
 • vart sjunde år ca….

  Linnéa 2015-04-03 01:41:43
  Svara
 • Går till frisören ca 1-2 ggr per år. Alldeles för lite. Men oftast då för att få en färgförändring eller få en ny frisyr. Äskar din blogg Elin 🙂

  Evelinn 2015-04-02 20:17:01
  Svara
 • Klipper och slingar/ färgar håret var tredje månad, beroende på klippning och färg blir det oftare men sällan längre mellan besöken. Älskar att gå till min frisör!

  Jenny 2015-04-02 20:05:02
  Svara
 • 5-6 ggr per år! 🙂

  Karin 2015-04-02 18:52:39
  Svara
 • När jag hade kort page gick jag ungefär var 10:e vecka. Nu har jag långt hår och går kanske tre gånger/år. Är väldigt noga med mitt hår och sköter om det bra så det är inte slitet fastän jag låter det gå lite tid mellan klippningarna.

  Helena 2015-04-02 18:20:48
  Svara
 • Härlig nyans! Blond-brunt.

  Jag klipper håret tre gånger per år. Men det håller sig hyfsat fräscht.

  ErikaJ 2015-04-02 17:12:43
  Svara
 • Jag går och klipper mig var 8e vecka! Jag använder rätt mycket värmeverktyg och slingar oftast när jag är där så då behöver jag klippa det ofta tyvärr så jag inte behöver ta så mycket på längden varje gång.
  Tack för en toppenbra blogg!

  Martina 2015-04-02 15:50:52
  Svara
 • Sägs det inte var 6:e vecka hos frissan…

  Mia 2015-04-02 13:25:44 http://finastemattan.blogspot.se/
  Svara
 • Eftersom jag har kort (pixie) och väääääldigt tjockt hår är det ofta, var 5:e vecka i alla fall. Helst oftare! Dyrt? Ja, men det är det värt!

  Anna 2015-04-02 13:01:54
  Svara
 • Var faktiskt hos frisören förra veckan. Nästan exakt ett år sedan jag var där sist.. Sköter mitt hår bra (tack Elin!) men hon fick ändå klippa bort en hel del slitet. Så i fortsättningen ska jag inte klippa mig en gång om året utan i alla fall 2 😉

  Josefin 2015-04-02 11:21:06
  Svara
 • Var hos frisören i september men behöver verkligen gå dit, slitet och utväxt som bara den. Men har inte råd så får hålla ut lite till!

  Isabelle 2015-04-02 11:08:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!