Våren handlar om guld

gold

Jag har funnit en jätterolig produkt som jag måste visa för er. Jag talar om den magiska produkten som ni ser mitten på bilden, ORIBE – Gold Pomade. Detta mina vänner är makeup för håret som dessutom innehåller UV-skydd, helt utan parabener och natriumklorid samt kan användas på alla typer av hår.

Vad är det för produkt då?
– Det är alltså ett hårvax som innehåller vårdande ämnen och ger en lyxig och skimrande glans. Jag ser inget annat alternativ till att skimra i sommar, fast med håret i fokus. Den appliceras i torrt eller handdukstorkat hår och därefter stylar håret som man vill. Så med glittrande guldmineraler så kommer håret att se fantastiskt ut.

En jätterolig och nytänkande produkt som jag gillar stenhårt. Den blir din för 459 kr och finns HÄR

PS: Varför inte fylla på badrumsskåpet med Redken Diamond Oil eller en vårdande olja från Lanza? Det gäller ju att matcha (;

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Det var längesedan du gjorde en video på youtube, kommer det upp någon snart? Kraaam

  sara 2015-04-03 17:07:41
  Svara
 • Härligt tips, blir direkt nyfiken ! Blir håret hårt av detta eller upplevs fettigt? Brukar ibland använda antingen Nuxe’s guldolja eller numer vichys nya guldolja – bägge dessa gör sig gott i håret och även där skimrar det lite härligt i solskenet! Utan att bli särskilt fett ( speciellt med vichys som är en spray = fördelas bättre) Är någon av dessa något du testat eller rekommenderar? 🙂
  Tack för favoritbloggen! Glad påsk, Elin 🙂

  Emma 2015-04-02 20:29:02
  Svara
 • Kollar detta! : )

  Mia 2015-04-02 20:17:30 http://finastemattan.blogspot.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!