Tips på det drygaste schampot för blondiner

pure

 

Glad Påsk alla fina, hoppas ni får massor med påskägg med hårprodukter i. Så dagen till ära så tänkte jag tipsa alla blondiner om en serie som jag har börjat använda mer och mer på mina kunder.

|| Pureology – Perfect 4 Platinum ||

Detta djuprengörande schampo är bland det bästa jag har testat. Det finns väldigt många serier för blondiner, oftast innehåller dom lila/blå pigment och jag får alltid känslan utav att håret blir torrt och inte riktigt rent. Men denna serie som innehåller schampo, balsam, inpacknig och leave-in spray gör under för blonda hår. Håret blir rent, då menar jag r-e-n.t.  och doftar helt magiskt gott. Jag tycker det är så viktigt att man hittar en serie som gör håret rent och fräscht just för att man ska kunna gå längre mellan tvätt.

En sista sak som jag har märkt är att både schampot och balsamet är väldigt drygt, jag behöver mindre och mindre mängd varje gång. Det kallar jag bra hårvård. schampot kostar ca 280 kr och leave-in sprayen kostar ca 320 kr (länk)

Vill ni veta hur man får ”frisör-rent” hår så kan no läsa lite olika tips HÄR

pureology

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag har ”parted bangs” men jag har väldigt svårt för att låta dem hänga i ansiktet, så jag lägger dem alltid bakom öronen (som inte är så snyggt). Jag undrar då ifall du har något tips på hur man kan styla luggtestarna så att de håller sig borta från ansiktet och ramar in det på ett mer smickrande sätt? Typ något speciell teknik att locka dem med värmeverktyg? Skulle bli otroligt tacksam för svar, litar på dig mest! Tack för den bästa bloggen!

  Josefine 2015-04-06 12:21:15 http://nouw.com/louisejosefine
  Svara
 • Hej! Desperat tjej här!! Slingade håret i en mörkarebrun på mitt vanliga ljusbruna hår. Utsn ammoniak. När jag gick i solen märkte jag att slingorna hade röda skiftningar vilket jag absolut inte ville ha när mina naturliga skiftningar är koppar. tror du mina röda skiftningar kommer tvättat ut och ändras till mina naturliga skiftningar?
  Visste intr svet jag skulle ta vägen då rådfrågar dig!!

  Amina 2015-04-06 10:12:39
  Svara
 • Hejhej!
  Jag har två frågor gällande håret.
  •Vad är dina åsikter om balsammmetoden?
  •Jag har tjockt hår som aldrig har färgats. Sätter upp det någon gång i veckan, använder inpackning ofta och har kokosolja (René Voltaire) någon gång i bland under natten men ändå går det av väldigt lätt. Använder aldrig värmeprodukter heller. Vad ska jag göra?

  Maja 2015-04-06 01:11:55
  Svara
 • Hej:) är detta märke bättre än davines och id hair?
  För blondiner:)

  Linda 2015-04-05 21:18:13
  Svara
 • Skulle du säga att den här serien är bättre för en blondin än Kevin murphys blonde angel? Jag använder det idag men känner för att testa ett nytt märke och detta tyckte ja lät intressant

  Marie 2015-04-05 14:40:51
  Svara
 • Hej Elin!

  Hade varit kul med ett helt inlägg riktat till brunetter med färgbehandlat hår, då det läggs mycket fokus på blondiner. Kanske tips på schampo och balsam, leave-in, oljor osv och vilka som passar olika hårtyper. Själv har jag väldigt tjockt hår men ändå väldigt fina, tunna hårstrån så upplever att håret blir ganska volymlöst tyvärr.

  Finns ingen bättre blogg och stort lycka till på den nya salongen! Ta hand om dig 🙂

  Olivia 2015-04-05 10:14:28
  Svara
 • Så upplever jag med Kevin murphy, att håret inte blir riktigt rent. Använt de ett bra tag nu men håret känns ofräscht o smutsigt efter en dag.. bytte

  Sandi 2015-04-05 07:18:13
  Svara
 • Fungerar det på ofärgat hår ?
  Kram

  Pauline 2015-04-04 21:27:26
  Svara
 • Hej börja nyss följa din blogg och tycker om den massor och är så duktig. Såg att du inte tog emot nya kunder och undrar varför? Är så missnöjd med min frisör och skulle verkligen vilja gå till dig 🙁 kram

  Emma 2015-04-04 16:28:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!