Ska du gifta dig? Tips på fina hårsmycken

Åh, snart kommer vi in i bröllops-yran och jag tänkte visa er några fina hårsmycken som passar väldigt bra för dig som funderar på att gifta dig eller varför inte till balen? Trenden i år är som med allt annat en naturlig look men fokus på mjuka färger, hår som inte ser fixade ut och med en hy som skimrar. Det är som sagt mycket GLOW som ska adderas både i smink och hudvård. Därför så kan jag tycka att ett fint hårsmycke gör väldigt mycket.

Kolla in dessa? Någon som ska gifta sig snart? Vilken frisyr ska ni välja?

1 3 wedding

 

Alla smycken hittar ni via dessa länkar –  HÄRHÄRHÄRHÄRHÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Ja ska gifta mig i sommar och tänkte höra om du inte kan tipsa om lite bröllopsfrisyrer? Har hår i axellängd med en gammal sidecut på vänster sida som jag inte hinner spara ut till bröllopet, vore kul om du kunde komma med lite tips 🙂

  Madde 2015-04-06 00:40:20
  Svara
 • Jag gifter mig i Toscan om ca 1 månad och ska ha en låg chinjong med en vacker hårkam och slöja

  Louise Kindgren 2015-04-05 17:30:55
  Svara
 • Så fina! 🙂

  Mia 2015-04-05 12:38:46 http://finastemattan.blogspot.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!