LIVE VIDEO // Ice-Cold Blonde

Hej mina fina!

Jag måste bara säga att GUD VAD GLAD JAG BLIR att ni tyckte om min nya idé om ”Veckans Utmaning”. Jag har fått in så mycket bilder redan och ni är jätteduktiga, verkligen – det kommer bli svårt att välja. Men jag vill bara inflika om att det är blonda soft-ombre som gäller denna vecka, så ni som skickat in brun/ljusbruna är inte med i tävlingen utan gör en ny färgning och skicka in. Ni har till fredag på er <3

Jag tänkte visa er min fina färgning på en utav mina äldsta och underbaraste stammisar. Jag älskar att färga blondiner, det är min favoritfärg just för att blondiner är exotiska och blont hår är det svåraste att få till. Jag älskar utmaningen och när man får till en fin blond ton så är det ren lycka.

Här kommer efterbild samt video!

iceblonde iceblondehair

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!
  Har en fråga..
  Har länge tänkt att beställa färgbomb.
  Tittar på Revlon men förstår inte vilken jag ska ta.
  Jag är råttfärgad i grunden men har blekt håret i många år (alltid hos frisör) Men håret blir dassigt mellan gångerna har även ett parti som är lite gult pga att jag köpt ett spray förra sommaren spm det tyvärr var bleking i

  Malin 2015-04-08 22:10:54
  Svara
 • Hej! Jag har vågigt, tjockt, men skört, frissigt & torrt hår. även färgat det några gånger men inte övermycket. Använder i dagsläget kevin murphy’s hydrate me schampo & balsam & sedan macadamias hårinpackning och leave in creme, och morroccanoil’s olja Jag märker skillnad, men kanske inte så stor skillnad som jag trodde jag skulle göra när jag bytte från vanliga hårvårdsprodukter som finns på ica. Gör jag fel eller funkar det bara inte på mitt hår?
  Och sedan så sa min frisör sist ”åh du har precis likadant hår som mig. När man låter det självtorka eller fönar det så är det frissigt och torrt, men när man plattat det så blänker det och ser levande ut”. Jaha, är det skadat eller inte? Och vad ska jag göra för att det inte ska se så frissigt ut förutom att dra fram platt/locktången?
  Min tredje fråga är att nästan varje gång jag färgar det, oavsett om det är mörkt eller ljust, så håller färgen ett tag, sedan börjar det bli oranget, rött och guldigt? Varför? Kan det bero på moroccanoils olja? Frågade min frisör och hon trodde bara det var missfärgningar från vatten
  hoppas verkligen du kan svara
  kram

  Kajsa 2015-04-08 18:07:26
  Svara
 • Hej Elin!
  Har inte sett någonstans, kan man förlänga / förstärka håret när man är rödhårig? Inte röd, röd utan jag är mer åt koppar hållet. Tycker det ser så fint ut att förstärka som jag läst i din blogg och slippa tvätta håret lika ofta osv men inte sett någon med rödare hår göra detta.
  🙂

  Johanna 2015-04-08 17:46:09
  Svara
 • Hej Elin! Fullkomligt ÄLSKAR din blogg! Den är fantastiskt och så lärorik!
  Men jag har ett problem, mitt hår är väldigt tjock med mycket hår och dessutom är hårstråna ganska tjocka. Det är även självlockigt men på sista tiden har det bara blivit frizzigt och då menar jag verkligen hela håret. Det är även svårt att dela på håret (om du förstår vad jag menar)för då följer hela håret med som en stor klump. Det känns nästan som man har kletat in det i tuggummi. Mitt hår är axellångt och jag tvättar det ungefär 2 gånger i veckan och jag använder mycket sällan värmeverktyg och har aldrig färgat det. De senaste åren har jag bara använt frisörprodukter, då jag är noga med det. Men vad kan ha hänt med mitt hår, kan det vara någon svenskafro (om det skulle finnas)? Tacksam för svar och hjälp! 🙂
  Mvh Elin

  Elin 2015-04-08 15:44:39
  Svara
 • hej!
  Skulle inte du kunna annonsera nån gång när du får en hastig avbokning? Vet inte riktigt hur ditt system funkar men antar att du inte vill färga en kund enbart en gång.

  Jag tror jag och många gärna t.ex skulle vilja gå till dig för en konsultation om du får tid. Har precis flyttat tillbaka till Sverige efter år utomlands och har ingen frisör att gå till längre som jag litar på…

  //en annan Elin

  Elin 2015-04-08 01:04:17
  Svara
 • Men hur duktig är inte du? DÖR så snyggt!

  tm 2015-04-07 23:21:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!