Veckans Utmaning – Soft Ombre

IMG_0031

AVSLUTAD!!!!!

Hej mina vänner!

Jag tänkte börja med en ny sak på min blogg som jag hoppas ni tycker är roligt. Jag tror att jag har många frisörer som läser denna blogg och jag skulle vilja kicka igång det kreativa inom alla som tittar in här. Jag tror vi kan inspireras av varandra, att vi hittar duktiga frisörer i varje stad och till er som letar frisörer runt om i landet kanske kan finna eran frisör genom dessa utmaningar – perfekt va? Lika så er andra som läser min blogg kanske ska gå till frisören och fixa håret, ni får jättegärna vara med:

Vad går Utmaningen ut på?
– Jo, i början på varje vecka så kommer jag posta en hårfärg som du som frisör kan göra på någon av dina kunder. Eller som kund som vill göra just veckans hårfärg så kan ni också vara med. Du tar en för och efterbild (i bra ljus) och skickar in ditt bidrag till [email protected] och märk mailet ”Veckans Utmaning” i ämnesraden samt GLÖM INTE att skicka med namn, bloggadress eller Instagram.

– Jag kommer lägga upp i slutet av veckan dom arbeten som är riktigt snygga här på bloggen, frisörens namn, bloggadress (om frisören har en) eller Instagram konto. –

Vad är veckans hårfärg?

– Veckans utmaning blir att göra en perfekt ”Soft-Ombre” på blont/mörkblont hår. Jag vill att ni ska lägga en mörkare färg i botten, bleka topparna och få till en soft, naturlig och jämn övergång mellan färgerna. Gör en fin styling och tänk på att ett välvårdat hår tar fram en snygg hårfärg.

softombre

Så jag hoppas ni vaknat på rätt sida efter Påsken och sätt igång att skapa magi på era kunder. Jag kommer posta vinnarna i slutet på veckan och syftet med dessa utmaningar är jag är så nyfiken på hur ni jobbar ute i landet och att ni som gör magi på era kunder ska få nå ut och visa hur bra ni är.

Nu kör vi, börja färga!! All kärlek, E <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh, rolig grej!! Hoppas det dyker upp någon frisör som är lika grym som dig, eller åtminstone hälften så grym, fast i Kalmar då förstås 🙂

  BTW, tack för att jag blev så jäkla snygg i håret imorse, följde alla dina produkt och stylingtips 😀

  Helen 2015-04-10 21:43:34
  Svara
 • Hej Elin! 🙂 superkul att låta frisörer runt om i landet kämpa med denna utmaning! Kanske hade detta även varit något för ”vanliga” ickefrisörer som gillar att gå loss på styling 😉 Tack för allt! kramar

  Emma 2015-04-09 08:08:41
  Svara
 • Kan inte du lägga upp lite inspo eller visa vilken frisyr som är den ultimata för att bära upp en hatt? 😀 Sen vore det också underbart om inspo inför studenten även om det är 2 månader kvar.

  Annie 2015-04-07 21:24:00
  Svara
 • Hej bästa Elin! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på.
  mitt hår är ganska tjockt och jag har alltid fått höra att jag har väldigt fint hår av både frisörer och vänner. Men nu är det så att mitt hår har börjat ”dela sej” inte så att det går av utan om jag borstar håret på morgonen till exempel så lägger det sej superfint och jämt över ryggen men efter bara någon timme så har håret blivit ”korvigt” och det ser inte alls kul ut! Vet inte vad jag ska göra åt det, jag duschar som du säger och ”river” i hårbotten osv och använder en hårolja men finns det något annat jag kan göra för att mitt hår ska hålla sej fint hela dagen?

  Ellen 2015-04-07 14:19:50
  Svara
 • Alltså tjusigt. Underbar färg. Så där vill ju jag ha !! Hoppas ngn från Luleå skickar in bidrag, är nämligen på jakt efter en favorit frisör att gå till här där jag bor, som jag kan känna mig trygg hos och veta att jag alltid blir nöjd hos. Vill komma till ngn som verkligen KAN sin grej. Tack för en inspirerande blogg /Eva

  Eva Karlsson 2015-04-07 11:52:40
  Svara
 • Hej Elin!
  Rolig utmaning! för oss som inte bor i Stockholm. Har under många år försökt att komma i kontakt med en frisör som färgar håret så det ser naturligt ut. Tack! för din Blogg

  Veronica Karlsson 2015-04-07 09:53:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!