Hårmousse för maximal volym

DSC_0164-2

Jag har aldrig varit ett fan utav hår-mousse men jag börjar sakta med säkert gilla det mer och mer. Som jag sagt förr så blir produkterna bättre och bättre för varje år och ingen kan bli gladare än jag. Men idag tänkte jag rekommendera denna hår-mousse från UNITE.

|| UNITE – ELEVATE Mousse ||
” 369 kr”

Denna mousse innehåller Argan-Olja och UV-skydd vilket gör att denna mousse har allt man behöver för en maximal styling. Den är lätt att jobba in i håret, doftar magiskt och håller frisyren på plats.

Hur applicerar man mousse?

Förr så tryckte man ut så mycket mousse som möjligt i handen och sedan slängde det i håret så det kom produkt bara på ett ställe och allt blev strävt, kladdigt och det går inte att föna håret. Här tipsar jag om hur du ska göra på rätt sätt:

– Du fönar håret torrt till 70% och sedan applicerar du ett pump utav moussen i handen

– Värm upp produkten i handflatorna och börja massera in moussen i hårbotten

– Sedan tar du lite till i händerna och kramar in moussen i längderna försiktigt

– Dela upp håret och sedan föna med valfri borste, upp och ner och sedan forma längderna med en rundborste

DSC_0165-2

Om du har lockigt hår så fönar du håret 30% torrt och sedan applicerar moussen på samma sätt men låter håret självtorka för att lockarna ska bli luftiga och spänstiga. Det jag gillar med mousse är att det blir en ”torr” styling, känslan i håret blir bomulls-torr och håret tyngs inte ner men samtidigt får håret glans när man använder rundborste med värme.

Våga använda hårmousse, särskilt om du har kort, tunt/fint hår men vill ha en produkt som ger bra volym men inte tynger ner håret. HETT TIPS!

Finns att köpa på utvalda salonger i Sverige

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Jag undrar vad du tycker om Edge natural haircare produkterna? Undrar också om du alltid tvättar håret på dina kunder, även dem som bara klipper sig? Min frisör använder sprayflaska med vatten men jag hade gärna fått det tvättat, ska man betala extra för detta?

  freja 2015-04-13 15:23:52
  Svara
 • Hej Elin!
  Har läst din blogg ett bra tag och du ger mig verkligen massor med inspiration <3
  Är sjuk idag och försöker gå igenom din blogg å göra en lista på saker att köpa men blir förvirrad.
  Skulle du kunna rekommendera i mellanprisklass:
  *Vardagsborste/Paddelborste
  *Rundborste
  *Schampo/balsamserie normalt/färgat/tjockt hår
  * Använder hårolja och värmeskydd efter tvättning, ngt mer som behövs?

  Där finns såå många inlägg å så mkt att välja mellan.
  Tusen tack!

  Anna 2015-04-13 15:01:12
  Svara
 • Hej Elin,

  Du ger väldigt många bra tips om hårvårdsprodukter vilket jag tycker är toppen! Dock är det en jungel för oss konsumenter och många frisörer rekommenderar oftast produkter de själva säljer, vilket jag förstår.. Men är det alltid dom som frisörerna tycker är bäst eller är det en prisfråga?

  Jag vill iaf höra om du har tips o råd ang vilken serie jag ska välja mellan Kerastaseé Bain de force och Redkens extreme?
  Mitt hår är lite längre än axellångt, sedan 1,5 år tillbaka har jag endast klippt det regelbundet för att få min egna hårfärg att växa ut. Nu går mitt egna hår till ca kinden.

  Det gamla håret är i väldigt dåligt skick, så dåligt att jag har blivit rekommenderad att inte ens föna det.
  Det är torrt, slitet, blekt, självlockigt, frissigt, går av lätt, (duschade med gamla vattenrör ett tag vilket resulterade i att håret blev grönt pga alla metaller och jag tappade otroligt mkt hår)

  Jag vet verkligen inte vilken serie jag skall använda o vänder mig därför till dig.
  Jag har flera ggr försökt boka tid hos dig också men du har ju bokningsstopp =(

  Tack på förhand!
  Soliga hälsningar
  /E

  E 2015-04-13 11:31:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!