Tips på balfrisyrer 2015

Snart är det dags för alla fester, balen och bröllop. Det är många som efterfrågat detta inlägg så här kommer det. När jag kollar runt på olika trender och frisyer så märker jag att det är enkelheten som är den röda tråden, precis samma sak gäller hårfärg och klippningar idag.

Det ska vara enkelt att göra, det ska se ”slängt ihop på några minuter” MEN frisyrerna ska ändå se proffsigt gjorda ut. Hur ska det gå ihop då?

1. Tänk på att boka tid hos din frisör redan nu inför sommaren så du får en tid.

2. Gå på en konsultation en gång innan så du och frisören talar samma språk

3.  Vill du göra frisyren själv hemma så kan jag tipsa om att du och en vän lär er göra frisyrerna på varandra. Kolla på Youtube klipp, Pinterest och öva på varandra. Frisyrer eller hårstyling går mycket lättare om man gör den på någon annan så om du ändå ska lära dig göra frisyren själv så kan du och en vän gå ihop och hjälpa varandra. Det är mycket roligare och alla människor gillar att vara kreativa, det spelar ingen roll hur duktig man utan alla klarar av att göra en snygg hemmastyling.

4. Produkter: Gå igenom vilka produkter du behöver. Ska du ha mycket volym, köp volympuder, vaxspray eller hårspray.

5. Verktyg: Har du det värmeverktyget som behövs? Snoddar, spännen eller värmespolar?

TIPS: Planera, planera om du vill göra styling hemma. Eller så spar du pengar från och med nu till balen eller studenten i början på sommaren och lyxa till det genom att låt en duktig frisör hjälpa dig. Ta med dig en vän, något gott att dricka och lite frukt och spendera en härlig morgon tillsammans på salongen.

Här kommer lite tips från mig:

1 2 3 4 5 6 8

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin,

  Har du några tips på vart man kan köpa bra löshår för en hyffsat billig summa? Tänker nu till balen om man vill sätta i temporärt bara. Tack! 🙂

  Victoria 2015-04-15 14:30:47
  Svara
 • Du har inget tips på balfrisyrer för oss korthåriga?

  Agnes 2015-04-15 07:52:58
  Svara
 • Ida – ett tips, om man söker efter frisör i en viss stad så kan det vara bra att gå in på instagram tex och söka på hashtagen #frisörmalmö tex eller vilken stad man nu söker frisör i. Då brukar man få upp en hel del salonger som visar upp sina arbeten så kanske du hittar vad du söker 🙂

  S 2015-04-14 15:50:05 http://Scarlettsoho.wordpress.com
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en fantastisk blogg. Jag har precis börjar lära mig föna mitt hår och tycker själv att jag börjar bli ganska duktig. Min fråga är: Mitt hår är väldigt skört och torrt, det känns som att min rundborste sliter väldigt mycket på håret? Eller kan det vara fönen? Rundborsten är köpt på Kicks och jag sycker själv att ”piggarna” är väldigt vassa.. När min frisör fönade mitt hår var hennes rundborste mycket mjukare och piggarna kändes inte alls lika vassa. jag funderar på att köpa en ny rundborste eller är det fönen jag borde lägga pengar på? Vad sliter mest på håret? Borsten eller fönen? vilka borstar rekommenderar du?

  Hälsningar ett stort fan

  Ebba 2015-04-14 13:16:48
  Svara
 • *Glorious

  Ida 2015-04-14 12:54:56
  Svara
 • Hej Elin! Jag bor för tillfället i Köpenhamn och har lust att sätta i microringar igen. Kan du rekommendera en frisör som är grym på färg/microringar i Köpenhamn/Malmö? (gärna Gorgeous)

  Tack på förhand!

  Ida 2015-04-14 12:48:58
  Svara
 • Åh alltså den första, den med ponysvansen, sååå snygg. Så enkelt men snyggt. Hon ser dessutom ut som Jennifer Lopez. 😀

  Diana D (La Madre) 2015-04-14 10:44:26 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!