Makeover | Detta får ni inte missa

I fredags så var det personalvård för min kollega Sofia. Jag hade lovat att fixa hennes hår och självklart ställde jag upp på det för detta hår behövdes verkligen en makeover. Sofia har ett väldigt långt hår i sig själv, grova hårstrån och ett hår som suger åt sig hårfärg som en svamp. Vi kom fram till att vi skulle göra en ”Brombre”, alltså en mörkare ombre med ljusa längder och med mycket kontraster.

Sedan var det nyansen, hon var gul, orange och riktigt dassig. Jag ville få en så askig ton som möjligt men med en mocca-blond som grund. Här har ni resultatet, som tur var så fick jag ta massor med bra bilder på denna snygga kvinna.

Hoppas ni gillar denna makeover! 

sofia

Före/Efter

1 sofias

 2

Fina Sofia (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin!
  Först vill jag bara säga att du är så himla inspirerande, din blogg är så lärorik! Har verkligen lärt mig super mycket sen jag började läsa din blogg!
  Vill också fråga hur du har gjort dessa lockar på bilderna? Och vilka produkter använder man för att det ska hålla, på så långt hår?
  Du är min förebild inom mina frisördrömmar!
  Hoppas på svar!
  Med vänliga hälsningar Paula!

  Paula 2015-04-16 09:27:09
  Svara
 • Otroligt snyggt! Själv blir jag en grå mus i ask och det drar lite åt grönt också i värsta fall. Huga.

  Annika 2015-04-15 13:21:11
  Svara
 • Hej Elin,
  Först vill jag bara säga att du är sjukt inspirerande 🙂
  Sen tänkte jag kolla med dig och jag förstår om du inte vill svara,
  Men jag som frisör är väldigt nyfiken på kevin murphy men vet inte hur jag ska få tag på antingen en återförsäljare eller vart man beställer det ifrån.
  Så hoppas på svar ?
  Tack snälla!
  Vänlig hälsning Josefin

  Josefin 2015-04-15 11:55:19
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin!
   Tack så hemskt mycket, roligt att du gillar bloggen 🙂
   Ja men absolut, KM är ett utav mitt favvo märke. Jag skickar en länk till Session Map som är återförsäljare av KM. Hoppas du gillar produkterna 🙂 http://www.session.nu
   Kram Elin

   Elin Johansson 2015-04-15 21:09:54
   Svara
 • Du som är expert på blondiner borde kunna ge mig ett svar på min fundering, vilken pigmentinpackning (för att uppnå ett kallt resultat) anser du är bäst? Har använt Revlon (gillade den bäst, men tycker inte resultatet håller särskilt bra), Maria Nila, Grazette Colour Mask och funderar nu på Davines silverinpackning. Har du några andra produkter som rekommenderas om jag vill behålla min kalla färg som frisören skapar?

  Tack för en toppen blogg!!

  Isabelle 2015-04-15 11:48:38
  Svara
 • Snälla snälla du… Jag vet att du jobbar och har fullt upp!
  Men jag behöver verkligen svar på min kommentar angående mitt hår.. Alla frisörer säger olika, men med dig känns det som att du är äkta. Du bryr dig om kunden på ett speciellt sätt!

  Nathalie 2015-04-15 11:04:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!