Veckans Utmaning – Rose/Gold

IMG_0041

Då är det en ny vecka och en ny utmaning som står på schemat. Denna vecka blir det någonting lite svårare och verkligen en utmaning. Ni ska alltså göra en ljusare Rose/Guld hårfärg. Denna hårfärg slog igenom som en bomb under 2014 och håller i sig även detta år och det är bland det roligaste jag vet att färga.

Hur ska man göra?
– Enklast att göra denna färgning är om utgångsläget är på en ljusblond/mörkblond kund. Ni ska eftersträva min färgning så mycket som ni kan (se ovan) och tonen ska vara intensivare mot hårbotten och bli gradvis ljusare i guld/röd mot topparna. Jobba med röd, koppar och guld toner och ni ska endast använda hårfärg (ej blekning). Tipset är att inte färga håret för mörkt och för intensivt, lätta sommar nyanser ska resultatet stråla.

Vad ska skickas in?

– Ni skickar in en för och efter-bild i bra ljus och tänk på hårkvalitén och en fin styling till [email protected] och märk mailet med ”Veckans Utmaning”. Var kreativa, ha roligt och ni är så duktiga så detta ska inte vara några problem alls.

– Skicka med vart i Sverige ni jobbar, namn och blogg eller Instagram konto. Jag avslutar utmaningen på fredag och vinnarna presenteras på lördag.

Jag ser så mycket fram emot att se era jobb och jag tror att många kunder letar efter kreativa frisörer som kan göra dessa typer av färgningar. Det bara kliar i fingrarna just nu för att se era bidrag och ha roligt när ni jobbar, det är det viktigaste.

Stort lycka till // PUSS <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin! Vad för schampoo, balsam och inpackning rekomenderar du till ett hår som slingas/färgas blondt regelbundet, hyfsad kvalité men torrt pga. slingningen. Önskar mig nytt BRA schampoo m.m. i present nämligen.:)

  Antonia Jonsson 2015-04-15 17:05:54
  Svara
 • Supersnyggt! Kanske blir den bilden man visar upp nästa gång hos frissan? 😉

  tm 2015-04-13 19:18:52
  Svara
 • Kan du inte köra klippningar också i veckans utmaning? Lite mer variation! 🙂

  sanna 2015-04-13 18:43:42
  Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Detta är andra veckan med ”Veckans Utmaning” bara så det kommer komma massor me utmaningar av alla dess slag 🙂

   Elin Johansson 2015-04-13 19:01:14
   Svara
 • Så snyggt! Det håret vill jag ha!

  Har en fråga till dig Elin. Jag är naturligt blond med en mörkare botten. Jag är rätt ljus i längderna men blir lätt gul så jag tänkte använda Revlons nutri colour creme nyans 1002 men så läste jag att den endast går att använda på färgat hår. Jag har inte färgat håret på flera år så kan jag använda den endå eller kan du rekommendera något annat?

  Kram!

  Emelie Nyberg 2015-04-13 15:55:07
  Svara
 • Denna tycke jag tyvärr inte alls om! Men en blond soft ombre skulle jag gärna vilja ha!

  Isabelle 2015-04-13 10:52:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!