En vårdande spray som gör allt

IMG_0017

Jag har under tre veckor blivit förälskad i denna multifunktionella leave-in produkt:

|| Pureology Colour Fanatic Multi-Tasking Hair Beautifier ||

Detta mina vännner är en multifunktionell hår-primer som gör underverk på våra färgbehandlade hår. Jag har börjat jobba med Pureology mycket mer nu på nya salongen och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR varenda produkt hittills jag har prövat. Colour Fanatic har 21 essentiella fördelar i ett och innehåller alltså alla tänkbara bra ämnen som ett hår behöver som t.ex:

 • Värmeskydd
 • 100% veganska ingredienser
 • Minskar fizz
 • Stärker upp och skyddar skadat hår
 • Perfekt för frisören att spraya kundens hår innan klippning
 • Ger en härlig blow-dry effekt
 • Utredande i vått hår
 • Leave-in balsam
 • Bibehåller hårfärgen

Det var bara några fördelar denna leave-in spray kommer hjälpa dig med. Jag märker att håret blir så glansigt och formbart när jag fönar med den och jag brukar endast lägga några extra droppar argan-olja i topparna för att ge håret lite mer fukt. Så för er med färgbehandlat hår eller hår som behöver lite nytt liv efter tvätt så rekommenderar jag verkligen denna produkt. Släng allt ni använt tidigare och klicka hem denna, magi säger jag bara.

Du kan välja två olika storlekar, 200 ml för 260 kr och 400ml för 480 kr (länk).

IMG_0020

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Kan tillägga att jag har färgat, vågigt och väldigt torrt och frissigt hår.

  Kajsa Arnesson 2015-11-15 11:08:40
  Svara
 • Hej! Tycker du jag ska köra på denna eller Redken’s 25 benefits one united? Och jag har tänkt köpa Maria Nila’s värmeskyddande creme, behöver jag inte det med denna/redkens?
  Tacksam för svar, kram!!

  Kajsa Arnesson 2015-11-15 10:57:36
  Svara
  • Svar på Kajsa Arnessons kommentar.

   Hej Kajsa!
   Denna samt den du nämner från Redken är samma sak bara det att den från Pureology är 100% vegansk. Du behöver inget extra värmeskydd när du använder denna 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-15 18:04:15
   Svara
 • Hej ! Det var längesen du skrev om denna, men jag undrar ifall den skyddar mot plattång också? Snälla svara om du har tid!

  Susanne 2015-08-04 21:17:22
  Svara
 • Jag har just bytt till pureology perfect 4 platinum (schampo, balsam och inpackning) efter ditt inlägg om just den serien och jag gillar det verkligen!! 🙂 jag är en sån som oftast vill ha alla produkter från samma märke och har sett att pureology även har en hårolja, men min fråga är vad du tycker om den, är den värd att testa? 😀 idag använder jag Kevin murphys Young again olja men är sugen på att prova pureologys nu 🙂

  Marie 2015-04-19 21:38:08
  Svara
 • Har du testat silvershampoo?

  Karin 2015-04-19 13:41:01
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Du kan söka på silverschampo i sökfältet på bloggen så kommer massor med tips upp 🙂

   Elin Johansson 2015-04-19 14:37:27
   Svara
 • Hejsan,
  Vad menas med blow-dry effekt?:)
  Kram

  Olivia 2015-04-19 09:25:32
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej! Det menas att den ger en liten stadga när du fönar håret med paddelborste eller rundborste 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-04-19 14:38:25
   Svara
 • Hej Elin! Igen.. SNÄLLA beskriv hur man ska ta hand om ett keratin vax förlänging.. naturligt har jag tjockt och bra hår. Vet inte hur jag ska shamponera, balsamerna, inpackning? olja eller inte olja? jag vet ingenting! Snälla hjälp mig, vågar inte googla litar bara på dig! Kram för världens bästa blogg.

  Felicia 2015-04-18 23:00:09
  Svara
 • Hej Elin! jag bor i en ort där vattnet är väldigt ”hårt” antar att det är mycket metaller i det. Detta har gjort mitt hår skiftar i grönt, vet inte hur jag ska få bort det.. är färgning den enda lösningen? Jag är blond, kanske bra att nämna.

  Lovisa 2015-04-18 22:32:41
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har ett problem! Mitt hår går extremt mycket mot guld hållet, vilket jag verkligen inte tycker om. Jag gick till en frisör för ca 1 månad sen för att färga håret någon nyans mörkare för att försöka få bort de ”guldiga” tonerna i mitt hår som gärna gick mot orange/guld när solen var framme. Håret blev någon nyans mörkare och jag upplevde inte det lika guldiga längre, dock nu 1 månad senare kommer det fram igen. Jag blir inte av med det, behöver jag göra det en nyans ljusare istället för att försöka få bort det eller vad anser du vara bäst för att få bort den gulda nyansen (min riktiga hårfärg).

  Fortsätt med det du gör, du är grym!

  Isabelle 2015-04-18 18:53:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!