Bästa håroljan

DSC_0185

I veckan så ramlade nya numret utav Damernas Värld ner i brevlådan och det är en fröjd varje månad. Ursnygga Martina Bonnier pryder omslaget i en magisk klänning och tidningen är fullsmockad utav bland annat modetips, skönhetstips och inspiration i vardagen. Jag ska ta en kopp kaffe, dofta på min nya parfym Miss Dior och läsa om dom bästa håroljorna som våran skönhetsredaktör Caisa har skrivit om.

Bara kila ner till affären och upplev samma lycka som jag finner mig i just nu!

DSC_0195

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Elin!
  Önskar ett dunderrecept att dig nu, som du la ut för läääänge sedan! Har precis slingat mitt hår ljust, upplever de lite slitet helt plötsligt och inte så glansigt och fylligt som annars! Använder Moroccanoil shampoo och balsan som är fuktgivande, väldigt bra. Även KM smooth again, som jag tar i fuktigt hår. Något fattas, ser att du använder KM shimmer shine olja, väldigt sugen på den. Eller vad fattas? Älskar Kevin Murphy men det är ett hav av produkter och vet INTE hur jag ska pyssla ihop en bra produkthylla i mitt badrum!
  Kram

  Jennifer 2015-04-19 16:53:29
  Svara
 • Åh skulle verkligen va en dröm att få bli ompysslad av dig! Jag har en fråga. Har alltid haft såå tjockt hår, alltså trollhår, stort och frissigt. Jag har lärt mig att älska det, men undrar hur jag ska göra för att få det sådär lent och lättare som efter ett frisörbesök. Känns som jag alltid måste platta det för att det ska kännas någorlunda bra. Får väldigt lätt stora tovor trots att jag försöker borsta å kamma håret varje dag. tack för svar. Och när egentligen får man boka tid hos dig? 🙂 kram Petra

  Petra 2015-04-19 13:51:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!