Veckans Utmaning

IMG_2988

Hej mina vänner!

Nu är det måndag igen och morgonen börjar alltid med ”Veckans Utmaning”. Denna vecka är det dags att ta fram saxen för nu handlar veckans utmaning om att göra det perfekta klippet samt en snygg styling.

Vad ska man göra för att vara med och tävla: 

– Ni ska alltså klippa den mest trendiga frisyren för 2014/2015 – LOB:en. Det är alltså en längre page. Jag vill att ni ska ta bilden i profil där frampartiet klipps sluttande framåt och avsluta med att göra en snygg styling med hjälp utav en lock/plattång eller fön. Kolla ovan här, så vill jag att ni tar bilden samt en BRA bild. För att ge denna klippning en extra krydda så färga en snygg hårfärg, bara om man vill såklart.

PS: Jag har märkt att ni skickar in bilder på ”gamla meriter”. Försök att göra detta jobb samma vecka som utmaningen sker, ni har betydligt mycket större chans att vinna samt så förbättras man som frisör månad per månad. Om jag kollar hur jag själv jobbade för ett halvår sedan så märker jag skillnad i hur jag tänker idag.

Tävlingen avslutas på fredag kväll och på lördag morgon utser jag vinnarna. Skicka in ditt bidrag till [email protected] och märk mailet med ”Veckans Utmaning”. Stort lycka till och glöm inte att skicka med detta nedan:
– Namn
– Vart i Sverige du jobbar
– Instagram konto, blogg-adress eller salongens namn

lob

Här har vi min fina kund som fick en trendig LOB i höstas (:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Får man skicka in fler än ett bidrag eller är det bara ett bidrag per person? 😀

  Matilda 2015-04-20 13:28:35
  Svara
 • Hej Elin!
  När jag gick i högstadiet så blekte o färgade jag håret hela tiden, vilket gjorde att jag hade tunt kort hår ett bra tag. För ca två år sedan så började mitt ”vanliga” hår komma tillbaka, och jag blev jätteglad över att ha tjockt hår som växer snabbt igen, men jag hade glömt hur lätt mitt hår blir trassligt. Det är trassligt exakt hela tiden och det känns som om jag måste borsta det konstant. Mitt hår är inte på något sätt lockigt eller krulligt, det är bara världens frizzigaste jobbigaste hår. Jag gillar inte att lägga ner massa tid på att fixa håret och platta det osv, men jag skulle gärna vilja veta vad ditt bästa tips är för att få hår som inte trasslar sig! Jag har prövat det mesta, hårolja, diverse leave in-produkter (redkens all soft leave in spray är det dyraste jag prövat och den funkar inte) Jag vill så gärna ha långt hår men jag blir så ledsen av att se hur trassligt o fult mitt hår blir hela tiden så jag funderar på att bara klippa av det.

  clara 2015-04-20 10:13:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!