Så gör du en falsk lob

Image-1

LURAD!!! Förlåt, det var inte meningen att hålla er i ett dygn men denna styling är så rolig. Man kan lura alla och den tar max 2 minuter att göra. Eftersom jag har LOB tema denna vecka så tänkte jag visa er hur ni gör en falsk lob på några minuter. Ni vet att jag har väldigt långt hår just nu när jag satte i ett längre löshår från Glorious. Så ni som har ett kortare hår kommer detta gå ännu enklare.

Häng med:

q

Steg 1. Locka håret med valfri tång, spraya mycket saltvattensspray. Borsta inte ur lockarna utan rufsa med händerna bara.

2

Steg 2. Sätt en snodd längre ner på svansen och rulla upp håret med hjälp utav ”tofsen” så du bakar in allt hår i nacken. Sätt fast med nålar eller små spännen (beroende på hur mycket hår du har). Har du väldigt mycket hår som mig så kommer du kunna sätta ett stort clips i nacken.

4

Steg 3. Nästan alla har uppklippt hår och dra fram uppklippningen och locka till några delar så frisyren ser mer naturlig ut. Om man vill så kan man tupera och rufsa till frisyren ordentligt. Ett tips är att göra denna frisyr i en snedbena, blir en snygg kontrast. Men mittbena går lika bra.

PS: Jag tuperade inte utan bara rufsade frisyren med hjälp av saltvattenspray och fingrarna.

3

Jag gillar när en LOB är vinklad framåt, alltså frampartiet är längre än bak. Denna styling är så enkel, tar två minuter (minus att locka håret innan). Ju slarvigare desto snyggare och denna frisyr är perfekt att göra om du känner att håret är för fett för att ha utsläppt. Då sprayar du i volymspray i hårbotten och pinnar upp bakhåret.

Förlåt att jag lurade er på Instagram (StyleElin) igår, men TACK så hemskt mycket för alla fina ord och jag tror denna styling blir min favorit i vår/sommar.

lob

loben

Från långt svall till trendig lob på två minuter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det var jätte fint! Du passar jätte bra i kort hår 😀

  izabella 2015-04-22 00:09:04
  Svara
 • Hej! Först vill jag säga att du inspirerar så himla mycket och din blogg är verkligen hur bra som helst! Nu till min fråga. För ca 4-5 år sedan började jag tappa mycket hår, mitt hår har alltid varit väldigt tjockt men i dagens läge är det väldigt väldigt tunt.(jag blir 24 iår) när jag tvättar håret (2ggr/v) så kommer det stora tussar ur det när jag sköljer ur schampo och balsam, och när jag försöker reda ut det någorlunda efter tvättning så får jag stå över toan och slänga ner nävar med hår. (Kammar det ej när det är blött) även i normalt fall när håret är torrt kan jag dra fingrarna igenom håret och det trillar ur/följer med flera hårstrån med handen. Vet du varför det blir såhär? Jag äter inga mediciner som kan vara boven i dramat, har inte gått ned i vikt snabbt och äter varierande, stressar inte mer än någon annan. Jag klipper mig dock ganska sällan,(ska dock klippa mig nu på fredag, woho!) men senast jag klippte mog var för två år sedan och så har det sett ut de senaste fem åren. (Håret går till svanken nu) bör man uppsöka hjälp ”på riktigt” iom detta? Tycker själv det är äckligt och läskigt när håret trillar av på mig konstant:( mvh Lisa

  Lisa 2015-04-21 22:08:58
  Svara
 • Hej! Jag har vågigt, tjockt, men skört, frissigt & torrt hår. även färgat det några gånger men inte övermycket. Använder i dagsläget kevin murphy’s hydrate me schampo & balsam & sedan macadamias hårinpackning och leave in creme, och morroccanoil’s olja Jag märker skillnad, men kanske inte så stor skillnad som jag trodde jag skulle göra när jag bytte från vanliga hårvårdsprodukter som finns på ica. Gör jag fel eller funkar det bara inte på mitt hår?

  Kajsa 2015-04-21 21:10:27
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har ett fyrkantigt ansikte och ett fint nordiskt rakt hår inte alls tjockt. Jag undrar vad för frisyrer som passar? Jag har haft kort hår ett tag men håller på att odla lite längre hår har fått för mig någon kortare page. Har du några förslag till mellankorta hår.

  Mona 2015-04-21 20:00:17
  Svara
 • Gud va fint! Du har så fint hår och din makeup är super! Skulle vara roligt om du ville berätta vad du använder för smink 🙂

  Helena 2015-04-21 18:46:35
  Svara
 • Vad fint! Har varit sugen på att testa looben men vill inte heller kapa håret så det blev en väldigt bra lösning detta ju;)

  Isabelle 2015-04-21 10:42:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!