Skonsamt torrschampo

IMG_0012-2

Det är många som skriver till mig och berättar att dom har blivit mer och mer känsliga mot stylingprodukter. Jag har tidigare tipsat om ECO-vänliga produkter eller produkter som är parfymfria men denna gång har jag testat två produkter från Apoliva som jag tror kommer passa den mer känsliga.

|| Apoliva Hair&Care Styling Powder 69 kr || (länk)

Jag tycker att dessa två torrschampon var jättebra, dom ger volym och stadga samtidigt som dom tar bort den feta hårbotten. Parfymfria och till ett väldigt bra pris, hett tips.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • så olika det kan vara! jag tycker inte alls de funkar som torrschampo till mitt hår. det funkar snarare som ett stylingpuder som kan ge struktur i ett annars tunt/fint hår. det känns lite som sand i hårbotten och hpret lägger sig tungt och platt… jag saknar den där rena, lätta känslan som kisby och batiste ger mig.

  J 2015-04-22 22:45:59
  Svara
 • Dessa produkter från Apoliva är verkligen bra! Fungerar perfekt som torrschampo men ger inte den sträva känslan i håret som många andra torrschampon gör. Och priset som sagt – ingenting!

  Emma 2015-04-22 21:14:42
  Svara
 • Hej!

  Jag undrar vad ni har för utbildning inom håravfall.
  Om man tappar mycket (upplever att man får vikar och glest mellan stråna) pga stress, kan håret återhämta sig och komma igen?
  Vad kan man göra själv?
  Bör man söka hjälp hos läkare eller frisör?
  Tacksam för råd!
  /Smått förtvivlad

  Julia 2015-04-22 20:05:22
  Svara
 • Hej Elin! Såg att du tipsade om dina favorit-inpackningar i ett inlägg för ett tag sedan. Jag antar att dessa är de som funkar bäst på dig? Det känns i alla fall som jag är i en djungel bland alla inpackningar. Mitt hår är väldigt tjockt, har ganska mycket självfall och är frissigt. Är Davines/Minu fortfarande den bästa tror du? Skulle vara till så stor hjälp om du ville svara!

  freja 2015-04-22 18:42:36
  Svara
 • Använder du hairfinity? Isåfall har du upptäckt några biverkningar?

  Sara 2015-04-22 18:21:49
  Svara
 • Hej,

  En fråga – säljs det inte längre gamla hederliga lockborstar? Alltså med piggar som INTE blåser varmluft?
  Hittar det inte ngn stanns och de är det som funkar absolut bäst på mitt hår om jag vill böja in topparna lite.

  Me 2015-04-22 10:33:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!