Vårens nyheter

IMG_0002-2

Hej mina vänner!

I förrgår var jag på en jättehärlig pressfrukost, det är pressvecka här i Stockholm där massor med nyheter och kommande produkter visas upp. Vi får testa, klämma och få massor med inspiration. Egentligen skulle jag velat hinna med fler press-träffar denna vecka men jag jobbar med mina fina kunder på salongen och jag får smita iväg så fort jag kan.

Men denna gång fick vi se nyheter från bland annat Color Wow, Victor Vaissier och Glam Glow. Jag klämde och doftade på den nya hårvårdsserien Color Wow och blev intresserad utav dessa produkter. Jag som lever för hårfärg så ska denna serie gifta sig helt med färgade hår till ett bra pris. Jag har inte testat dessa produkter än men hoppas att få göra det snart.

IMG_0012

 

IMG_0045

IMG_0005

Dessa nyttiga blåbärs bollar var magiska! Någon som har bra recept på blåbärs bollar?

IMG_3125

IMG_0001

Tack Patriksson Pr för en superhärlig morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Kände det var dags och tog i det stora klippet. Längderna åkte av och nu har jag en fräsch snygg lobb! Får man skicka in ett bidrag som kund åt sin frisör i veckans utmaning? Hon håller på utbilda sig men tycker verkligen det bör uppmärksamas ändå.:)

  Annie 2015-04-23 21:05:59
  Svara
 • Tack för en himla bra blogg! Måste bara fråga en sak som jag grubblat på. Jag är naturligt blond, och har varken färgat eller slingat. Du kommer med så bra och utförliga tips till färgade blondiner, tips kring färgbomber, silverschampo och annat för att ändra ton och nyans. Gäller det bara när det är en färgning med i det hela, eller kan jag också ta till mig de tipsen och prova de produkterna?

  Har du annars några andra tips gällande inpackning, schampo och att få håret i en lite kallare nyans?

  Jenny 2015-04-23 20:50:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!