Vilka är vinnarna i Veckans Utmaning?

IMG_2988

Alltså, GAAAAAAHH! Jag måste säga, JAG ÄLSKAR ER!

Ni har skickat in fruktansvärt fina bidrag så det är galet denna vecka, jag har suttit hela min fredagskväll och kollat igenom, bedömt och kliat sönder min hårbotten för jag vill visa upp alla fina jobb. Men detta är en tävling och någon måste vinna, så orättvist.

Så, ”trumvirvel”VEM tar hem första platsen? Denna vecka handlade det om att göra det trendigaste klippet för 2014/2015 – LOB:en. Jag ville att ni skulle göra ett kortare bakparti, en snygg styling och hårfärgen var valfri om man ville göra det (pluspoäng). Jag tycker alltid att en färg lyfts med ett bra klipp och tvärtom, helheten!

image2-8

1. På första plats denna vecka kommer Josefine från Kumla. Josefine tog hem tredje platsen i ”Soft Ombre” utmaningen och denna vecka har hon tammef*n briljerat. Jag sitter och kollar in hennes Instagram och för varje bild, varje jobb hon gör ser jag en förbättring och en otrolig vilja. En ung tjej från en liten stad med stora drömmar, påminner mycket om mig när jag var yngre. Färgen är i perfektion, tyngden i lob:en, lutande framparti och en soft delad lugg – ja ni hör ju.

GRYMT JOBBAT och grattis Josefine och fortsätt att jobba precis som du gör! Ni hittar Josefine: 

Salong: Barberarn i Kumla
Blogg: LÄNK
Instagram: LÄNK

IMG_20150424_152706

2. På en stadig andra plats kommer Annelie från Täby. Först och främst så är kunden bländande vacker och Annelie har verkligen fått fram kundens egna färger och tagit fram det bästa utav kunden med hjälp utav färg och form. Hon har placerat längden perfekt, tyngden och frampartiet är i lagom lutning för kundens ansikte. Färgen är magisk, brände/beige med en mörkare soft bottenfärg.

Sjukt snyggt och riktigt bra jobbat, ni finner Annelie:

Salong: Runys frisörer Täby centrum
Instagram: LÄNK

image-21-04-15-10-55-1.png-3

3. Tredje platsen denna vecka tar Sofia från Eskilstuna. Samma sak som nummer två, kunden är ursnygg och det är lite därför jag ville att ni skulle ta bilden i profil för klippning handlar om att lyfta kunden – personen bakom håret. Det är just det Sofia har gjort med både färg och form. Jag gillar att hon har valt att göra den lite kortare, vilket gör denna look ännu mer trendig. Helt perfekt, uppklippningen, tyngden, längden och färgen gör att hela frisyren får en helt annan dimension.

Toppklass, rakt igenom. Ni finner Sofia:

Salong: Hallberts Salong Eskilstuna
Instagram: LÄNK

Då säger vi grattis en än gång för denna vecka, det har varit så roligt och ni är verkligen grymma. Jag hoppas också i och med dessa utmaningar att ni icke frisörer som läser min blogg kan finna en favorit frisör i just din stad. Ser fram emot en ny utmaning på måndag och fram tills dess:

Ha en magisk helg <3

PS: Jag har blivit modern och skaffat Snapchat. Där kommer ni få följa mig som lite mer personlig, hänga med mig på salongen och lära känna mig lite bättre kanske. Allt kan inte vara seriöst och fina bilder, vi fular oss lite grann (: Jag heter StyleElin där också!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Din blogg är fantastisk, fylld med bra tips och inspiration!
  Jag undrar om du har några bra hårnålar som du använder eller som du rekommenderar? Brukar köpa på HM, Åhlens eller liknande men tycker alltid de böjer sig dumt (överlappar) och blir svåra att använda efter ett fåtal gånger. Har du några ”starkare” bra som du kan rekommendera?

  Lisa 2015-04-26 11:19:30
  Svara
 • Snygga! Och snygga färger också.

  ErikaJ 2015-04-26 10:41:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!