Slutresultatet // Granny haïr

SOM jag har kämpat, det är helt otroligt vilken urladdning jag hade igår – TACK så hemskt mycket för alla kommentarer. För tre veckor sedan så började jag mitt arbete med den största makeovern jag någonsin har gjort, ni kan läsa hela det inläget HÄR. Vi hade bestämt att göra det praktiskt taget omöjliga, Celina skulle få ”Granny Hair”. Här har ni slutresultatet:

grannyhair

VISST BLEV DET HELT MAGISKT?

Jag har aldrig varit med om ett hår som har så mycket varma pigment i sig. Visst, jag hade inte det lättaste utgångsläget men denna förvandling tog mig sammanlagt 12 timmar, tre färgtillfällen, många liter färg och mycket kärlek. Jag har misslyckats, svurit och blivit förbannad för att kemin inte vill vara på min sida men nu när jag lyckades är känslan helt fantastisk.

IMG_3253

Här har vi hela resan, från mörk-röd-koppar till blondin och nu silver-ombre. Jag älskar verkligen utmaningar, det är just utmaningar som får mig och många att bli bättre och jag kommer kunna ta nytta utav denna resa i andra utmaningar som jag säkert kommer ställas inför. Det viktigaste att veta om denna färgning är att det finns inga färgblandningar i världen som skapar en viss färg bara utan det är vad man gör på resan till målet som räknas, slutresultatet är bara en bonus.

celina

Fina Celina, hon är helt underbar. Hon är så klok, ger mig så mycket energi och vi är väldigt lika på många plan. Hon är en utav världens bästa nagelteknologer och är en person som är grym på business. Utan hennes positiva inverkan och kämparglöd för denna färgning så hade det varit mycket svårare för mig att lyckas med detta jobb.

Sen vill jag bara påpeka att detta jobb är ingenting man gör en fredagseftermiddag på en ”vanlig” kund. Det krävs väldigt mycket planering, arbete och man måste veta hur man ska göra för det finns bara en chans att pusha håret till denna färg. Hoppas ni tyckte Celina rockade med hennes nya look och att detta arbete kan sporra andra att utmaningar är nyckeln till framgång. Kom ihåg att en ny Veckans Utmaning kommer upp imorgon.

PUSS <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Elin. Jag tycker så klart att grått/silver hår ursnygg. Jag undrar om det går att färga svart hår till grått balayage? Jag är ursprunglig från Indien, och jag har hört att man inte kan färga hår som är beck svart och att det slits på håret. Finns det inget sätt som går? Kan man färga i andra färger istället som pastellfärger? Blir ju jättesugen 🙁

  Karolin 2015-12-08 15:05:16
  Svara
  • Svar på Karolins kommentar.

   Hej!
   Visst är det 🙂 Det går, men då kanske du får göra den under en lång period. För att ett hår ska bli grått så måste håret först bli pastellvitt (inga varma pigment alls) och sedan lägger man en grå/askig ton över det vita. Jag rekommenderar att du går till din frisör och hör med henne/honom så du får bästa hjälpen för just dig och ditt hår. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-08 22:32:33
   Svara
 • Super snyggt med silvergrått hår! Men hur underhåller man sitt silverhår? För att de gråa ska hålla i.

  Jeanette 2015-11-24 11:03:15
  Svara
 • Hej , jag har en fråga vad för avfärgning använde du?och vart kan man köpa den grå ur läckra färg ?
  Sjukt snyggt !!

  amanda 2015-11-16 02:01:41
  Svara
 • SJUKT snyggt!! man blir ju as sugen på silver grått hår nu ! totalt älskar det!!

  therese ekendahl 2015-05-06 21:28:23
  Svara
 • Hur mycket tar du då för en sådan färgning? Som tar 6h och mycket material?

  Matilda 2015-04-27 12:58:04
  Svara
 • Vet att dehär inte har någonting med detta att göra, men är jätte sugen på stt sätta in löshår. Och då har jag några frågor angående de. Om jag har fint blont mellan tjockt hår vilken metod är bäst att använda sig av då? Och hir mycket kostar det??? Skulle vara sjukt tacksam för svar :))

  Mathilda 2015-04-26 22:35:48
  Svara
 • Så snyggt! Älskar grå hår trenden! :DDD

  tm 2015-04-26 20:35:24
  Svara
 • Så vansinnigt snyggt!

  Du är så obeskrivligt duktig!
  <3

  Jessica 2015-04-26 19:42:59
  Svara
 • Alltså herre !! Du är ju helt fantastisk !! Så sjukt snyggt ! Hon blev så himla snygg 🙂 hon rockar verkligen den färgen !! Grått har har aldrig varit snyggare 🙂 vilket jobb du gör!! Kan inte annat än bli imponerad!!

  Lisa 2015-04-26 17:37:05
  Svara
 • Du är grym på färger. Älskar alla dina förvandlingar du gör. Jätte snygg färg!

  Evelinn 2015-04-26 16:48:56
  Svara
 • Vad jäkla snyggt! Och coolt 🙂
  Jag har en fråga angående kallvatten, du säger ju att man kan använda kallvatten istället för balsam. Men hur använder man då kallvattnet? Och ska de vara kallt eller iskallt? Jag menar, ska man bara skölja genom håret snabbt eller skölja det tills håret blivit kallt helt genom efter en varm dusch?
  Tack för en grymt inspirerande blogg!
  Kram 🙂

  Jennifer 2015-04-26 16:34:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!