Frisyrtips för långt hår

Det absolut säkraste kortet i frisyrväg är hästsvansen. För varje år som går så uppdateras denna look varje gång och jag har hittat lite inspiration för er med  långt hår eller om du vill ha långt hår så finns det löshår-hästsvans som man kan addera i tofsen för en sexig look en sommarkväll.

2

Denna tyckte jag bäst om. En lägre, rak och lång hästsvans med en färgad dip-dye längst ned. Klänningen framhävs, ansiktet, kvinnlighet och varför inte matcha dip dye:n med klädvalet. Riktigt snyggt tycker jag!

3

Lite spontant om jag skulle efterlikna denna look, det silvriga tänker jag mest på så skulle jag ta present-inslagnings band som man knyter runt julklapparna och vira runt tofsen. Men egentligen tror jag att det är en metallic-färgat läderband. Jag gillade verkligen denna frisyr, få in den röda tråden från hår till kläder – det är det nya.

1

Kolla in denna look. Notera att hon inte ens har en bena. Allt hår är välkammat från ena örat till det andra och fäst tofsen bakom andra örat. Enkelt och riktigt coolt, snyggt att hon endast har örhänge på det örat som inte håret ligger vid. Genomtänkt rakt igenom!

4

Denna look ser vi oftast på modeller eller på modevisningar. Naturligt, perfekt för dig som inte har så tjockt hår och framifrån kan man nog luras att man klippt av sig håret. Chict!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej, när kommer du börja ta emot nya kunder? 🙂

  Josefine 2015-04-28 18:30:03
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej!
   Inte under detta år, förmodligen inte nästa år heller som det ser ut nu – tyvärr 🙁 Kram E

   Elin Johansson 2015-04-30 01:22:59
   Svara
 • Hej Elin!! Började läsa din blogg för ett par månader sen och är fast!! Dina tips och kunskaper har räddat mitt hår!! En fråga; jag är på jakt efter en värmehandske som du använder ibland när du använder locktång, vet du vart man kan få tag i en sådan?? Letat överallt på internet men endast hittat från USA och känns sådär med frakt osv..? Ha det bäst!!

  Malin 2015-04-28 17:30:15
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin! Men åh, vad roligt – glad jag blir. Ja, jag förstår inte varför någon inte har tagit fram en värmehandske i Sverige? Jag har fått mina med i förpackningen när jag har köpt tänger från Amika, dom är grymma men jag hittar inte heller någon sida där man kan köpa dom separat. Så tyvärr så får du nog beställa från USA, jag tycker också det är lite konstigt eftersom värmeverktyg är SÅ stort just nu. Kram E

   Elin Johansson 2015-04-30 01:26:05
   Svara
 • Obs. Ingen kritik till dig, tycker du gör ett grymt jobb och gillar att titta in här.

  Thilda 2015-04-28 11:09:26
  Svara
 • Hej! Vill börja med att tacka för en riktigt bra blogg, inspirerande och informativ, du verkar så duktig! Nu till en annan grej, när jag ser frisyrer från modevisningar (sminkningar ibland också) så brukar jag tycka att det ser rätt illa ut. Slarvigt gjort, ibland rätt dålig hårkvalitet osv. Blir alltid lite förvirrad när de lyfts upp som snygga. En reflektion bara.

  Thilda 2015-04-28 11:08:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!