Enkel håruppsättning till vardag och fest

Hej mina vänner! 

Nu är det dags för ”Hårstyling med Elin” igen. Denna vecka tänkte jag visa er hur enkelt det är att skapa en uppsättning bara på några minuter. Mitt bästa tips är att inte krångla till det så mycket. Ta vara på texturen i sitt eget hår, tupera lite lätt och använd stylingprodukter som hjälp – det blir inte enklare än såhär.

Kan ni inte pröva att göra denna frisyr hemma och skicka in till [email protected], märk mailet med ”Uppsättning”. Vore SÅ roligt och så får ni öva inför sommarens fester.

Hoppas ni gillar videon <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Bra video! Ska absolut testa men undrar om mitt hår är något kort..

  Cecilia 2015-05-01 21:00:42
  Svara
 • Hej förut fanns det många toningar i affärer o välja på men nu bara
  färgningar . Finns toningar o köpa hos frisören?? j tonade ofta
  hemma förut o det blev jättebra tex rådjursbrun m m eller vet du någon bra internetsida kramis.

  maria 2015-05-01 15:25:00 http://spray
  Svara
 • Ajjabajja att öppna hårnålarna med munnen 😉 big no no!
  För övrigt älskar jag det du gör! Tack för alla supertips! 🙂

  M 2015-05-01 08:32:15
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag är en flitig läsare av din blogg.
  Mitt nyårslöfte var att ta bättre hand om mitt hår och jag bytte från ICAs shampo och balsam och köpte på mig Matrix amplify och Sleek look. Nu känner jag att jag vill avancera och testa någon lite dyrare serie med shampo och balsam och undrar vilken väg du tycker jag ska gå?

  Rebecka 2015-04-30 20:10:12
  Svara
 • hej Elin!
  Jag hittade till din blogg för en månad sedan, när jag googlade på: Volym i håret. Jag vill bara säga STORT TACK till dig och för din blogg! Äntligen har all styling och vård av mitt hår blivit helt rätt

  Pia 2015-04-30 15:46:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!