Beige Blont hår

Hoppas ni alla har en trevlig långhelg. Jag spenderade hela dagen igår framför kameran och på kontoret med den HÄR magiska kvinnan. Ni kanske har sett lite bilder på Instagram men ni ska få se vad allt handlar om sedan. Men jag ville bara visa er denna magiska förvandling jag gjorde för ett tag sedan på min underbara kund Linnea.

beigeblonde

Vi har färgat ombre, ombre och ombre senaste gångerna och valt att göra henne mörkare mocca blont under alla gånger och nu kände vi att det var dags att förändra ännu en gång. Eftersom mina kunder går så lång tid imellan så blir nästan vare gång en makeover för man vill oftast förnya helt varje gång, så sjukt kul tycker jag. Jag slingade upp hela håret, adderade mycket beige och kallt samt klippte igenom håret ordentligt.

Här nedan har ni en liten film också, gillar ni dom här filmerna föresten? 

Glöm inte att ställa in på bästa HD-Kvalitén när ni kollar! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så fin färg! Märks att du vet vad du pysslar med.
  Bytte frisör i höstas och kom hem med ett hår som tonats i ask varpå jag blev både grå och grön. Det tvättades ur och jag blev sen nöjd med färgen. Gav henne en ny chans och denna gång ville jag gå åt det ljusare hållet som förr. Ljusa slingor fick jag, men även röda slingor. Det var inte en färg jag bad om och den passar mig inte alls. Ska det vara så svårt att hitta rätt i frisördjungeln?!

  Annika 2015-05-04 12:42:23
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Tack snälla 🙂 det är väldigt svårt att hitta ”sin” frisör. Tror det handlar mest om kommunikation, du och frisören ska tycka om att jobba tillsammans mot ett bra resultat. Sen ska självklart frisören vara duktig men i dagens läge så är det en självklarhet 🙂 Googla, kolla på Instagram eller hör med vänner – följ magkänslan. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-05-05 01:38:42
   Svara
 • Älskar dina filmer! Jag är själv sugen på att lägga ut såna på mina kunders hår. Så till frågan:) Vilken app/program retuscherar du dom och lägger till exempelvis musik? Tacksam för svar!

  Linda 2015-05-03 17:05:30
  Svara
 • En snabb fråga, kan vem som helst bli ”kallt blond”? Har väldigt mycke varma undertoner och mitt hår blir lätt gult/oranget/rött

  Kajsa 2015-05-01 20:12:28
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Hej Kajsa! Absolut, klart att alla kan bli kall i håret. Vägen dit är olika för varje kund och alla människor passar inte i en kall ton. Kram E

   Elin Johansson 2015-05-01 22:20:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!