Vilka är vinnarna utav Veckans Utmaning?

IMG_3261

God morgon!

Det är lördagsmorgon och ni vet vad det innebär. Jag ska alltså ute vinnarna utav ”Veckans Utmaning” som denna vecka handlade om att göra en ”Brombre”. Ni verkligen bara briljerar vecka efter vecka och fredagskvällarna är höjdpunkten på veckan då jag får gå igenom alla bidrag. Som vanligt har det inte varit lätt när man bara får utse tre vinnare. Nu kör vi:

brombre3

1. Veckans Vinnare är duktiga Amanda Jansson ifrån Uppsala. Av nästan alla bidrag så tycker jag att Amanda har fångat upp att det var faktiskt en Ombre som man  skulle göra. Jag älskar att hon har jobbat med matta, kallare mocca toner och en mustig grundton. Övergången är perfekt och håret är snyggt stylat och helheten är helt magisk, PERF <3

Ni finner Amanda: 
Salong Gårdsateljén i Uppsala
Hemsida: LÄNK
Instagram: LÄNK

brombre

2. På andra plats kommer Frida Englund Lövgren från Borlänge. Jag tycker Frida har fått fram massor med härliga skiftningar i håret med hjälp utav varma och harmoniska toner. Kanske att hon har gått upp lite för högt med slingorna utifrån den uppgift ni fick men helheten är suverän och stylingen är jättesnygg.

Ni finner Frida:
Salong FRIDA i Borlänge
Instagram: LÄNK

brombre2

3. På veckans tredje plast kommer Bella Nielsen från Lysekil. Jag fastnade verkligen för denna makeover, från förebilden till slitresultatet. Jag tycker verkligen att hon har förbättrat, mjukat upp och gjort helheten väldigt fräsch. Härliga guldiga toner och en fin grundton, men lika så tvåan så är slingorna lite för högt upp utifrån uppgiften. Tipp topp verkligen!

Ni finner Bella: 
Frisör Skapa i Lysekil
Instagram: LÄNK

Tack så hemskt mycket för alla underbara bidrag denna vecka, det känns som ni verkligen blir bättre och bättre för varje gång. Snart är det måndag igen och en ny utmnaning, kanske just du bli veckans vinnare? Ha en härlig helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fina alla tre men utifrån bilderna ser det inte ut som om de har mörkare botten som det gör på dina bilder.

    ErikaJ 2015-05-03 09:12:57
    Svara
  • Här ser man verkligen hur bra DU är. Ingen av dessa är ens i närheten av dina färgningar. Eller så har de bara tagit i dåligt ljus.

    Linnea 2015-05-02 15:01:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!