Organisk Argan Olja

DSC_0251

Jag har fått testa en helt naturlig, kallpressad och helt äkta argan olja från SheATerra. Argan olja har verkligen tagit världen med storm och är rik på vitamin E och A, motverkar rynkor och gör håret silkeslent. Det som gör denna olja unik är att det finns EN ingrediens, Argan Olja. Det är inte ofta jag testar en produkt då innehållet är så kort. Många produkter på marknaden idag innehåller argan olja men kanske 1% utav hela produkten.

Jag har skrivit det förr men ta ”MoroccanOil” t.ex som har blivit så populärt, den produkten innehåller typ 3% arganolja. Vilket jag tycker är helt sjukt. Denna olja innehåller endast kallpressad argan och det går inte att jämföra med någon olja på marknaden.

DSC_0247

MEN. Det finns en nackdel, jag vill verkligen inte skriva detta men ni känner mig – jag är ärlig. Denna olja eller vilken organisk produkt som helst, den doftar fruktansvärt illa. Jag kollar alltid doften först, jag tycker det är viktigt. När jag applicerade denna olja i håret så blev håret helt magiskt lent, mjukt och jag kände att produkten verkligen gick in i håret – men jag fick kväljningar utav doften. Jag tycker det är så trist, för jag gillar verkligen produkten men jag känner mig så splittrad.

Men för er som inte är så doftkräsna som mig så kostar denna olja 325 kr och finns att köpa HÄR.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh jag älskar också arganolja! Till håret och huden runt ögonen ! Doften är ju ingen höjdare tyvärr och jag väljer helst versionen som inte är doftfri eftersom oljan förlorat en del näringsämnen när den genomgår en deodorisering för att ta bort dess arom.

  Men att ha i 2-3 droppar av en eterisk olja kan vara ett tips för att få till en god doft! Exempelvis lavendelolja, geranium eller en annan man tycker doftar gott. Bara att hälla några få droppar i flaskan, skaka väl och snvända som vanligt.

  Lovisa 2015-05-07 17:02:11 http://www.blog.mjukhud.se
  Svara
 • Hej!
  Skulle verkligen behöva hjälp med en bra hårolja till mitt blonda hår?Det går lätt å de varma tonerna, så vill inte ha en olja som gör det gulare! Skulle vara så tacksam för hjälp, tack för en bra blogg!

  Stella 2015-05-04 22:40:48
  Svara
  • Svar på Stellas kommentar.

   Hej! Jag tycker att Kevin Murphys Young Again oil är jättebra för blonda hår 🙂 tack för att du gillar min blogg. kram

   Elin Johansson 2015-05-05 01:36:06
   Svara
 • Hej Elin! Skulle bli då glad om du svarade på denna fråga antingen här eller i ett inlägg. Vilket är det bästa kosttilskottet för hår? Just nu äter jag hårkontroll. Hårkontroll har även en leav in spray för håret, är den bra tror du?

  Kram, Emma

  Emma 2015-05-04 09:02:56
  Svara
 • Doften är inget vidare, det håller jag med om! Men oljan i sig förövrigt är helt klart en stor favorit. Likaså jojobaolja och kokosnötsolja (kallpressad och ekologisk). 🙂

  alice 2015-05-03 19:59:09
  Svara
 • köper också min från hälsokostbutiker, kostar max en 100-lapp. Använder istället för ansiktskräm och min hy har aldrig varit mjukare och ”lugnare”. Kärlek i liten mörk flaska

  Ellie 2015-05-03 19:40:17
  Svara
 • Jag köper min argan olja från apoteket (också eko o kallpressad 100% argan) och den är doftfri!

  elsa 2015-05-03 18:41:30
  Svara
 • Hej! Bra tips! Arganolja är helt magiskt för håret tycker jag 🙂 jag använder dock ren kallpressad arganolja från hälsokostbutik, den kostar inte mer än 70 kronor. Det lär väl va samma? Inte lika snygg förpackning visserligen 🙂

  Hannah 2015-05-03 16:23:58
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Jag vet, det skär i hjärtat den den luktar så illa. Men argan oljan kommer ju från en nöt och naturligare än så blir det inte 🙂 kolla innehållsförteckningen bara, det ska enbart stå argan olja inget annat om det ska vara riktigt. Kram E

   Elin Johansson 2015-05-03 18:56:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!