Tips på frisyrer till balen, bröllop och fest

Våren och sommaren bara närmar oss med stormsteg och det är mycket planering inför alla baler, bröllop och fester. Men det jag har märkt att nu ska det inte vara så ”överarbetade” frisyrer utan vi ska mer tänka på att lyfta fram oss själva med hjälp utav håret. Själva bruden som ska stå i centrum ska självklart ha det lilla extra men det är minst lika viktigt för er som ska stå vid hennes sida. Jag tänkte tipsa er om lite inspiration hur ni kan tänka.

1

Denna look ser mer avancerad ut än vad den är. Denna modell har en magisk hårfärg vilket gör att man drar ögonen till sig. Egentligen handlar det om att applicera texturgivande produkter, snedbena, rulla ihop håret i en knut på sidan och bara göra entre. Glansigt hår passar väldigt bra till en siden klänning.

4

Denna frisyr och look är min personliga favorit. En kortare frisyr med massor med volym, snedbena och känslan blir old Hollywood. Tipset är att lägga upp håret på värmespolar, volymgivande produkter och du är redo för festen. En klassisk svart klänning med urringning är magiskt snyggt.

2

Nyckeln iår är att ingenting ska se arbetat ut. Denna frisyr går att göra på ett hår som inte har tvättats på några dagar om du vill hålla det enkelt. Välj en sida att skapa en snedbena, fäst en hårnål vid slutet av ögonbrynet på andra sidan så känslan blir att du har en lång lugg. Låt småhåren vara där dom är och rufsa håret med hjälp utav volymspray. Här tycker jag läpparna och kläderna får skina!

5

Någon så enkelt som mittbena, eventuellt en knut i nacken och en neutral sminkning kan vara så fruktansvärt snyggt. Framhäver ansiktet, ögonen och nyckelbenen. Girl-Crush!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!