Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Veckans Utmaning – Ice Ice Baby

IMG_0053

Hej mina fina vänner!

Jag har inte glömt ”Veckans Utmaning” utan jag glömde min dator hemma idag så jag kunde inte skriva inlägget. Förra veckans Brombre gjorde ju succé och är så glad för den respons jag från er och framförallt kunder som kan hitta en frisör i en viss stad. Märker från dom som har vunnit dessa tävlingar att kundflödet förbättras, frisören får en nytändning och läsarna får tips på frisörer – känner att dessa utmaningar verkligen ger resultat.

MEN, nu är det dags för en ny vecka med en ny utmaning. Jag vill att ni denna vecka ska göra en perfekt kall blond hårfärg. 

– Jag vill att hela håret ska slingas blont (ej ljusfärg eller bottenfärg), från nacke till panna. Många frisörer slarvar och bara slingar ”vid benan”, helt oacceptabelt.
– Tonen ska vara kallt blond, inte grått, ask eller lila. Jag vill att ni ska skapa den perfekta svenska blondinen.
– Håret ska vara glansigt och friskt
– Gör en snygg valfri styling
– Ta bilden i bra ljus, gärna ute i skuggan
– Håret ska vara jämt slingat inte olika nyanser utav blont

Ni har till fredagkväll på er och vinnarna presenteras på lördag morgon. Gör nu denna färgning denna vecka, jag håller koll om ni skickar in ”gamla meriter”. Ta fram miljoner foliepaket, er bästa blekning och tänk till ordentligt när ni tonar håret.  Hållbarhet, hårkvalité och resultat! 

iceblonde

Iskall lob på min fina kund Johanna!

Vart skickar jag in mitt bidrag?

Ni skickar in en för och en efterbild (ej collage) till style.byelin@hotmail.com och märk mailet med ”Veckans Utmaning”. Det ska bli så roligt att se hur ni tänker kring blondiner. Nu när sommaren närmar sig med stormsteg så tror jag att ni är beredda, alla vill bli ljusare i dagsläget. JAG ÄR SÅ EXALTERAD och glöm inte att skicka med:

Namn-
Vart i Sverige ni jobbar- 
Salong, blogg eller Instagram-

Lycka till <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Jag har nyligen köpt fiber architecte från Kerastase men är lite osäker på hur man egentligen använder den så jag undrar om du har några tips? 🙂

    L 2015-05-05 12:11:17
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind