Uppfräschning till våren

andreas

Igår hade jag min underbara vän och kund Andrea hos mig, det var dags att fräscha upp hennes vinterhår. Andrea’s hår krigar för att få vara varmt och man blir galen när man bekämpar det guldiga partierna men håret vill ändå bråka. Vi har under åren pendlat fram och tillbaka från mörk ombre till blond och nu är vi tillbaka i ombre-tänket men istället för att hela tiden göra håret kallare och kallare så kände jag att vi gör en kallare beige blond/ombre.

Jag klippte igenom håret och fönade den obligatoriska volymföningen!

andrea

Före & Efter

Att ändra nyanser, lika ljusare och lite mörkare gör så mycket. Jag älskar makeovers men att få fila på dom små detaljerna är viktigt roligt. Visst blev hon fin (are)? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!