Välkommen till min nya header

_MG_4945_Snapseed

Hej mina vänner!

Hoppas allt är jättebra med er, med mig är det riktigt bra. Ni kanske ha märkt att jag har fått en header samt att sidan är vit och bilderna bredare? Headern och bilderna blev så bra och det är fint med en header så bloggen får ett ansikte. Gillar ni den? Imorgon åker jag och mina kollegor till Malmö för att medverka på Redken Tribe hela helgen. Det var längesedan jag var på något frisörevent eller kurs men jag kände att när Redken anordnar hela helgen så är det ett måste.

Det ska bli jätteroligt, ni ska få vara med hela helgen. Någon annan frisör här som jobbar med Redken som ska till Malmö? Jag tyckert om business föreläsningarna bäst och trenderna som dom stora frisörjättarna anordnar. Men det ska också bli kul att hänga med mina nya kollegor, festa lite och komma bort från salongen.

OBS: Jag kommer att utse vinnarna utav Veckans Utmaning imorgon eftermiddag då jag ska flyga kl 17.00 samt middag i Malmö på kvällen så jag kommer inte hinna göra klart det inlägget imorgon kväll. Vinnar-inlägget kommer som vanligt upp på lördagsmorgon så ni har tills imorgon efter lunch på er att skicka in ert bidrag, har ni glömt vad ”Veckans Utmaning” var denna vecka så kika in HÄR

Sen har jag en liten överraskning till er som ni inte vill missa, håll utkik <3

_MG_48382

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Blivit jättebra, kul med lite förändring, och du är som alltid sååå snygg!!! Kram

  Lovisa 2015-05-08 23:06:44
  Svara
 • Fin men den trycks ihop/dras ut beroende på webbläsarens storlek så bilden blir lite konstig när man tittar på bloggen på annat vis än i fullstorlek på datorn.

  Tove 2015-05-08 17:01:23
  Svara
 • Du är SÅÅÅÅ snygg Elin!!! Jätte fina bilder! 🙂 <3

  Johanna 2015-05-08 09:01:04
  Svara
 • Superfint!! Var kommer kläderna ifrån? Jättesnygga!!

  Lena 2015-05-08 08:27:43
  Svara
 • Supersnygg, ser ut att vara taget ur vilken modetidning som helst!

  Helen 2015-05-07 21:47:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!