Vad ska man ha med sig?

Nu har jag packat klart, duschat och gjort klart allt för min helg i Malmö. Jag ska alltså medverka på Redken Tribe, det blir mycket inspiration, nyheter på produkter och föreläsningar. Nästan hela salongen åker och det ska bli väldigt kul. Jag är sämst på att packa, jag vet inte vad det är med mig men jag packar alltid för mycket och packningen är väldigt ologiskt.

MEN ni kanske undrar vad jag tar med mig till håret, hur jag tänker?!

1. Jag har duschat nyss och fixat håret precis som att jag skulle på fest ikväll. Vilket gör att jag inte behöver tvätta håret i helgen samt då minimerar jag massor med produkter som skulle behövt följa med.

2. Locktången tar jag alltid med mig, vart jag än åker så följer den med. Jag brukar locka frampartiet på morgonen som oftast tappar form när man sminkar sig eller av sig. Jag har med mig GHD Curve 32mm

3. Jag är beroende utav saltvattensspray och waxspray. Jag skulle inte kunna leva utan dessa produkter.

4. Borstar, nu glömde jag att fota borstarna men jag har alltid med en borste i handväskan och en utredningsborste i stora väskan. Jag borstar nog håret 5-10 grr per dag och direkt efter det sprayar jag i någon typ av spray.

5. Eftersom jag redan har vårdat håret efter tvätt så tar jag inte med mig någon olja eller glasspray.

6. Jag har även med mig volymprodukter, två volymsprayer för att piffa till mig på den stora fetsten på lördag.

DSC_0297

Detta får räcka (: haha – hoppas ni får en magisk helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin! Kan du inte tips lite om bra borstar till lockigt hår? Eller hur man ska ta hand om självlockigt hår överhuvudtaget? Jag vet inte riktigt hur jag ska behandla håret för att få lockarna att hålla när man sover och så att håret håller lockarna i flera dagar och inte bara samma dag som man duschat… Hoppas verkligen att du har lust att prata lite mer om självlockigt hår och hur man ska ta hand om det på bästa sätt!

  Angelica 2015-05-09 21:55:28
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej Angelica! Du kan söka på ”lockigt hår” i sökfältet så kommer det komma upp massor med inlägg. Kram E

   Elin Johansson 2015-05-11 09:11:49
   Svara
 • Hej! Jag provade att köpa den ”torra” Björn Axén-sprayen som du tipsade om men förstår mig inte på den. Vare sig jag har håret rakt eller lockat så blir det som tuggummi i håret. Risigt, fult och omöjligt att kamma ut. Vad gör jag för fel? Skakar den som det står att man ska och sprayar nästan inget i längderna, ändå förorskar det lilla som hamnar där allt kladd.

  Helena 2015-05-08 18:36:42
  Svara
 • Vad tycker du om Disp. och deras produkter?

  Julia 2015-05-08 13:58:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!