Första kvällen i Malmö och Köpenhamn

Hej fina ni!

Nu har vi ätit en magisk hotellfrukost och ska bege oss till eventet som hålls utav Redken. Igår gick vi ut och åt vid Lilla Torg i Malmö och sedan tog vi tåget lite spontant till Köpenhamn, att det var så nära var ju helt otroligt. Dock så måste jag säga att Köpenhamn var en besvikelse, i alla fall utelivet. Jag är van med att se snygga, ”rena” människor men det som vi såg var långt ifrån där. Nog av det, vi kom tillbaka till hotellet i Malmö vid 03.30.

Idag står det visningar, föreläsningar och nyheter på menyn. Ikväll vankas det stor fest och den ser jag fram emot. Hoppas vinnarna utav ”Ice Ice Blonde” tävlingen blev glada (:

FullSizeRender-27

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!