Vem gjorde den snyggaste blondinen?

IMG_0053

Då var det dags att utse veckans vinnare. Denna vecka handlade det om att göra din kund till den perfekta svenska blondinen – en kall, slingad blond hårfärg som ska lysa utav lyster och toppad med en valfri styling. Att få till en perfekt kall, slingad färg är verkligen inte lätt – det är en utav dom svåraste uppgifterna som finns. Det handlar mycket om hårkvalité, utgångsläge och vilka pigment kunden redan har i sig själv.

Men självklart har ni skickat in massor med bidrag och jag är lika glad varje gång, vi har verkligen blivit ett crew här. Här kommer vinnarna:

veckansutmaning

1. Vinnaren denna vecka är utav tvekan är Alice Harrysson från Sölvesborg. Jag blev helt tagen utav denna makeover och jobbet hon har gjort måste ha tagit flera timmar. Jämt, snyggt, rent och fantastisk färg. Litet minus för stylingen men denna vecka handlade det om färg så hon vinner oavsett. Riktigt bra jobbat, grattttttiiiiisss <3

Ni hittar Alice: 
Salong: Jennys klipphörna i Sölvesborg
Instagram: LÄNK
Blogg: LÄNK

image1.PNG-2

2. På andra plats kommer Susanna Österwald  från Karlstad. Jag tycker att Susanna har gjort om hela kunden på en superfint sätt. En riktigt fin färg, klippningen och stylingen är grymt gjort. Jag hade nog velat se lite tajtare folieslingor så hela utväxten försvann men nu är jag petig utifrån uppgiften. Håret ser friskt och välgjort ut, GRYMT JOBB.

Ni finner Susanna:
Salong: Soda i Karlstad
Instagram: LÄNK


blondutmaning

3. På tredje plats kommer lärlingen Hannah Nyberg från Boden. Jag tycker det är så roligt att se en ny-exad frisör i topp tre i denna tävling. Jag tycker Hannah har gjort ett jättebra jobb, slingat snyggt och klippt igenom håret för ett friskare hår. Jag tycker att tonen ser lite ”råg” ut och inte lika kall som jag ville ha det, MEN helheten är kanon, stylingen är tipptopp och ett riktigt bra jobbat till dig!

Hannah har inte skickat med någon information men hon gör sina lärlingtimmar på Salong Saxarna i Boden.

Stort grattis till vinnarna och det är svårt med blonda färger, jag vet… Men det är också den roligaste färgningen enligt mig själv och man blir så glad när man lyckas. Hoppas ni njuter utav helgen och så kommer en ny utmaning upp på måndag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin!
  Kan du tipsa om någon bra frisör i Göteborg som precis som dig är fruktansvärt bra på färgning. Det känns som att det inte finns alls samma utbud av frisörer här som i Stocholm. Kanske känner du till någon som du kan tipsa om? 🙂

  sara 2015-05-11 00:51:00
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Hej Sara! Tyvärr, jag vet ingen frisör i Göteborg. Sök på Google, Instagram eller hör runt. Lycka till 🙂 kram E

   Elin Johansson 2015-05-11 09:07:18
   Svara
 • Hej Elin!!
  Har alltid undrat över detta och skulle verkligen uppskatta svar! När man tar ut en stram hästsvans som man haft hela dagen gör det ofta ont i hårbotten, påverkar det håret negativt på något sätt?

  Matilda 2015-05-09 21:57:20
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej Matilda!
   Vilken bra fråga. Anledningen till det är att du tvingar hårsäckarna åt ett håll som inte är hårets växtriktning. Har man en lös tofs så blir det inte samma för det kommer lite syre imellan. Det är absolut ingen fara, har man otur och har stram hästsvans för ofta kan det bildas som en ”finne” i sårsäcken men som sagt – ingen fara. Kram E

   Elin Johansson 2015-05-11 09:10:54
   Svara
 • Hej! Jag har en fråga angående mitt hår. Jag är i botten ljusbrun med guldiga nyanser, nästan lite råttfärgat kan man säga. Men jag har sedan färgat håret mot chokladbrunt hos frisören och sedan efter några månader tonat det hemma med en nyans som också är mot chokladbrunt med lite röda nyanser i. Jag har nu fått ungefär 3 cm utväxt och nu funderar jag på att gå mot det ljusare hållet igen. Kan man slinga (hos frisör) direkt i håret som det är utan att få olika färg eller måste jag först få samma färg på hela håret?

  Sofie 2015-05-09 19:16:36
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej!
   Gå igenom dina önskemål hos din frisör samt hur ni ska gå till väga. Eftersom du har använt hemmafärgningar så kommer det ta lite längre tid att bli ljusare men din frisör får gå igenom alla steg med dig. Lycka till! Kram E

   Elin Johansson 2015-05-11 09:13:31
   Svara
 • Tycker det är tråkigt att vinnaren återigen inte gjort denna utmaning efter att du lagt upp den utan för nästan en månad sedan. Tävlingen går ju faktiskt ut på att man har knappt en vecka på sig EFTER att du berättat veckans uppdrag. Vet att du skrev att det ska vara NYA jobb som kommer in, vore roligast om du håller dig till det då med 🙂

  Josefin 2015-05-09 11:16:54
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin!
   Jag håller med dig helt. Jag går ut med den informationen varje gång att frisörerna ska göra arbetet denna vecka men i slutändan handlar det om resultatet och jag kan inte välja vinnare bara för dom postat samma vecka. Jag ska ta till mig din kommentar och göra om reglerna till nästa vecka.Jag blir lite förvånad att man skickar in gamla meriter, men men. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-05-09 11:23:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!