BB Lotion för håret

DSC_0262

Att BB-creme har blivit populärt i sminkvärlden är ingen nyhet men jag har bara väntat på att leave-in produkt ska byta namn till BB – nu kom den. Wella Professionals har kommit ut med en helt ny stylingserie som heter EIMI och först ut har jag testat EIMI Perfect Me som är en multifunktionell produkt som ger håret glans, värmeskydd, UV-skydd och den har även en utredande effekt. Jag tyckte denna BB-lotion har en härlig doft, håret känns mjukt och lätt att reda ut. Appliceras i handdukstorkat hår samt så tycker jag denna har ett väldigt bra pris (189kr länk) .

Denna serie kommer att lanseras i maj och finns på salonger runt om i Sverige, tror att serien kommer att finnas på nätet. Ett riktigt bra tips, allt i ett.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Låter ju verkligen som något jag skulle prova. Men jag tycker ofta att solskyddsprodukter för håret luktar för starkt. Är denna hyfsat mild i doften tycker du?

  Stil & Teknik 2015-05-11 13:10:31 http://stilteknik.wordpress.com
  Svara
 • Tack Elin för din fantastiska blogg! Jag har ett stort problem med torr hårbotten, undrar om du har några bra tips och trix att dela med dig? Undrar om du känner till ngt som man kan använda som återfuktar? Tacksam för svar!

  Mona 2015-05-10 22:47:51
  Svara
  • Svar på Monas kommentar.

   Hej Mona! Du kan söka på ”Torr Hårbotten” i sökfältet på bloggen så kommer det komma massor med inlägg upp. Kram E

   Elin Johansson 2015-05-11 09:06:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!