Tips på hur du rockar luggen

1

 

Jag satt och fick hur mycket inspiration som helst för luggar helt plötsligt och jag vill självklart dela med mig till er. Oftast när vi pratar om luggar så tänker man oftast på ”Loreen-Luggen” eller den tunna stripiga luggen men det finns så mycket man kan göra med en lugg. Luggen i dagens lägga handlar mest om hur den ser ut när luggen är på väg ut, vilket jag kan hålla med om är väldigt snyggt och naturligt.

Om vi kikar på bilden längst upp så har hon satt upp håret i någon form utav knut eller svans tror jag och låtit det uppklippta partiet hänga fram. Om man skulle kamma ner hela frampartiet så skulle hon få en tunnare hellugg men nu har hon dragit luggen från mitten och ut mot sidorna så att det blir en delad lugg. Sedan tagit fram några partier med hårvax mot pannan som gör hela hennes ansikte och ögon rättvisa. Hon hade lika gärna kunnat dra hela hårpartiet fram till en snedlugg också. Genom denna klippning kan hon skapa tre-fyra olika frisyrer med luggen, hur enkelt är inte det?

4

Här har vi en tjej med den magiska mellanlängden, en hellugg på väg ut – detta är riktigt snyggt!

2

5

Jag blev helt kär i dessa luggar och looker som tjejerna bjuder på. Tänk på det nästa gång ni är hos frisören och det finns väldigt många olika typer av lugg-frisyrer och jag brukar alltid säga att luggen är ansiktets accessoar och även fast alla inte passar i hellugg så finns det massor med olika alternativ. Sen att ni som är trötta på era luggar, låt det växa en månad och dra luggen åt sidan eller ta fram några delar mot pannan bara.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag har virvel i mitten istället som delar upp en naturlig mitt bena, därför har jag ingen lugg. Men det var snyggt med uppklippt lugg!

  brunett 2015-05-17 06:16:35
  Svara
 • Hej,
  jag har oxå en virvel i luggen över ena ögat. Jag sätter på mig en mössa när luggen är blöt och låter den torka till under mössan. Sen är min virvel tämjd och luggen ligger snällt ner.
  // Jennifer

  Jennifer 2015-05-12 10:54:17
  Svara
 • Hej, har du något luggtips till en som har stor virvel rakt ovanför höger öga – vad jag än gör blir det en båge där ala 80-tal. Har gett upp hoppet om att ha kortare lugg (hela håret jämnlångt idag). TACK för bra blogg som inspirerar och ger råd!

  Therese 2015-05-11 19:43:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!