Guldigt Blond

Hej mina grymma läsare!

Igår hade jag en tung dag på jobbet, lite sliten efter helgen i Malmö men är det någonting som får mig glad är att träffa mina kunder och göra magiska hårfärger. Jag hade en salig bladning utav kunder idag, vissa kan ni se på min Instagram (StyleElin) men jag ville visa er denna makeover på min fina kund Gabrielle. Efter mitt inlägg om varma blondiner (länk) så fick hon upp ögonen för att gå mot en varmare ton på håret och vem blir inte gladare än jag då? Hon har fina gröna ögon och hennes hudton skulle bonda med den varma blonda färgen så det fick det bli.

guldigt

Före/Efter

Genom att jag färgade hennes hår med guldblont så får hon ett glansigare, friskare och vårdande hår. Hållbarheten är dubbelt så längre än att jag skulle färgat henne kall blont. Hon har mycket egna varma pigment i sig och istället för att motarbeta naturen så förfinar jag hennes egna pigment för ett flawless hår längre.  Jag valde att färga en mörkare botten, blandade i två mörkblonda guldiga toner samt mötta upp med blekta slingor samt tonade ihop hela håret med en moccaton. Klippte igenom håret och fönade självklart min omtalade blowdry (; Alla kunder ska känna sig som Hollywood-stjärnor när dom går ifrån mig.

golden blonde

Vi ska inte vara rädd för guldiga pigment, en snyggt guldigt hår kan vara det snyggaste jag vet och det framhäver så mycket utav kunden och håret mår väldigt bra utav att färgas med vårdande hårfärg.

|| Vad föredrar ni, varm eller kalla blonda? ||

Här har ni en video på denna fina färg också, glöm inte att klicka på bästa (HD) kvalitén (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kalla blonda!!!!

  Rebecca 2015-05-12 21:13:22
  Svara
 • Varmt är finast men det kanske är för att jag inte passar i kallt.

  ErikaJ 2015-05-12 18:51:37
  Svara
 • Hej!

  Jag undrar hur man vet om man passar i en varm blond färg? Jag har en kall hudton men väldigt mycket varma pigment i håret. Vad ska man gå på? För min frisör färgar gång på gång kalla blonda hårfärger men det håller aldrig längre än en månad trots att jag tar hand om det så mycket jag kan. (Följer alla dina tips om hur man behåller en kall blond ton). Jättetacksam för svar!

  Emma 2015-05-12 10:16:38
  Svara
 • Elin,hjälp! Haha. Först tacka för en super blogg och du har inspirerat att börja verkligen sköta om sitt hår! Jag har köpt hem redken all soft schampo balsam leave in conditioner (spray flaskan) och Diamond oil intense. Har även värmeskydd hemma.
  Frågan är, ska ja använda allt detta efter tvätt eller blir det för mycket produkter? Har börjat föna håret och tvätta mer sällan (försöker få rutin). Blir osäker hur mycket produkter man ska ha i…

  Johanna 2015-05-12 10:05:03
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna 🙂 tack så hemskt mycket, vad roligt att du investerat i bra hårvård. Du använder schampo och balsam. Inpackning en gång i veckan istället för balsam vid det tillfället. Leave-in spray använder du i handdukstorkat hår efter tvätt. Värmeskydd varje gång när du ska värmestyla håret. Lycka till! Kram Elin

   Elin Johansson 2015-05-12 19:51:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!