Utvärdering Redken Tribe Malmö 2015

Elin

Hej mina vänner!

Utvärderingen utav Redken Tribe har kommit i lite på efterkälken men nu är jag redo. Hela helgen var verkligen jättetrevlig, Redken hade styrt upp allt väldigt bra. Visningarna var inspirerande och alltid lika peppande.

Vad var bäst?
– Hotellet var helt nybyggt och fräscht. Larson&Lange’s visning var helt outstanding, grabbarna inspirerade verkligen. Teemu Koivisto är verkligen en inspirerande hårfärgs-gud som alltid är magisk att se jobba på scenen.

Vad var mindre bra? 
– Jag tyckte snacket om mode och trender var långtråkigt och jag hade önskat att dom tog in några personer som var peppande och gav mer konkreta tips och att dom kunde vara mer underhållande. Köerna att få köpa biljetter till drickan på festen på lördagen var under all kritik, vi fick vänta 45 minuter för att köpa drinkbiljetter – det blev en tidigt kväll.

Vi tog även tåget till Köpenhamn på fredagen och det var kanske ingen hit men väldigt kul att ha varit där i alla fall. Hade en magisk middag med mina kollegor på fredagen och over and all så var helgen helt tipp topp. Jag kom på en idén att filma lite under helgen också. Dock så glömde jag bort hela lördagskvällen men jag klippte ihop lite roligheter till er. Hoppas ni gillar den <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!