Vinnarna utav veckans utmaning!

IMG_3567

Hej på er mina vänner!

Jag har hamnat i feber och har legat och frossat i 24h, men jag sviker er inte – vinnarna ska självklart koras. Denna vecka handlade det om att färga ett svart hår till brunt, jag ville att ni skulle sätta er prägel på nyans och göra en egen tolkning. Här kommer veckans duktiga vinnare:

makeover1

1. På första plats kommer duktiga Aracelli Ramos ifrån Täby Stockholm. Denna makeover är helt magisk och hon var nästan den enda som använde sig utav en kund som faktiskt hade svart hår som utgångsläge (som uppgiften var). Bättre hårkvalité, magisk färg och jag kan inget annat än att gratulera – perfektion på alla plan.

Ni finner Aracelli: 

– Runys frisörer i Täby Centrum
– Instagram:  (länk)

makeoverr

2. På andra plats kommer grymma Frida Johansson från Karlstad. Dock är utgångsläget mer mörkbrunt än svart (enligt bilden) men jag tycker att resultatet är superbra. Fina skiftningar, håret ser ut att må bättre och ett jättebra resultat. Bra jobbat Frida! Vill även påpeka att Frida jobbar på samma salong som förra veckans tvåa, Susanna – GRYMT TJEJER!!!

Ni finner Frida: 

Salong: Salong Soda i Karlstad
Instagram: (länk)

makeover

3. På tredje plats kommer duktiga Victoria Carlsson, hon skickade inte in vart hon jobbade tyvärr. Men jag tycker att hon har gjort ett jättefint jobb. Fin glans, frisyr, den guldiga hårfärgen och håret glänser. Jag tycker dock att skillnaden i mörkhetsläge är för liten för att vara en makeover (enligt uppgiften) men helt klart värd sin tredje plats.

Ni finner Victoria: 

Blog: (länk)
Instagram: (länk)

Riktigt bra jobbat denna vecka. Tänk på att vara kreativa, ha roligt och det blir precis som DU vill ha det med din kund. Hoppas ni har en magisk helg och på måndag kommer det en ny rolig utmaning.
PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin! Vad tycker du bäst om av slingor ända uppifrån eller ombre ?

  Sofie 2015-05-19 15:48:13
  Svara
 • Hej!! Berätta gärna om Redkens nya produkter Fritz Dismiss – nyfiken!

  Ylva 2015-05-17 08:49:03
  Svara
 • Hej! Har du något tips på produkt etc på hur man får håret att bli sådär spiiikrakt och glansigt. För när jag plattar mitt annars lockiga hår blir det platt men som sagt inte sådär spikrakt haha hoppas du fattar 😀

  julia 2015-05-16 16:48:30
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   Hej!
   Den finns en plattång som plattar håret med ånga och håret blir verkligen SPIKRAKT och glansigt.
   http://eleven.se/loreal-professionnel-steampod-27683.html
   Där finner du information om den.
   Kram E

   Elin Johansson 2015-05-17 15:02:42
   Svara
 • Hej Elin!
  Älskar verkligen din blogg och alla makeovers du gör är helt fantastiska! Jag har själv ett ganska lockigt hår o i februari satte jag i extensions hos rapunzel för att mitt hår blev helt enkelt inte långt, trots år av sparande. Resultatet blev jättebra och jag tyckte själv jag följde alla råd med att bara tvätta två ggr i veckan, inget balsam på fästena, sova med fläta osv. Tog ut löshåret nu efter tre månader och såg att mitt eget hår växt ca 2cm. Men efter uttagningen hade jag knappt något hår kvar. Mitt egna hår är en decimeter kortare än innan och bara hälften så tjockt. Har halft panik här hemma så undrar om du har nåt tips på vad jag kan göra för att hjälpa håret så mkt som möjligt! Använder just nu redken
  extreme med protein serien. Tacksam för svar!

  Med vänlig hälsning, Jenny utan hår

  Jenny 2015-05-16 14:49:16
  Svara
 • Hej Elin! Jag tycker att du verkar vara så himla duktig med både färg och form och hade gärna gått hos dig som kund! Dessvärre bor jag i Göteborg och är inte helt nöjd med min nuvarande frisör. Har du något tips på en duktig frisör i Göteborg?
  Tack på förhand!

  Hälsningar Sanna

  Sanna 2015-05-16 13:31:24
  Svara
 • Be om en utmaning på bästa klippning!

  Kattis 2015-05-16 10:32:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!