Veckans Utmaning – Från slusk till hunk

IMG_3629

Japp ni hörde rätt, nu ska grabbarna få stå i fokus denna vecka. Efter många färgningar dom senaste veckorna så kände jag att det är dags att fokusera på klippning denna vecka. Jag vill alltså att ni ska göra en makeover på en herr/kill kund, här är både för & efterbilden viktig. Ni får egentligen klippa vilken frisyr som helst men frisyren ska klippas (ej maskin) klipp, självklart får ni använda lilla nackmaskinen för att putsa runt öronen mm – men jag vill att denna frisyr  ska klippas med sax och kam.

Skicka med en före & efterbild (ni ser mina bilder ovan) så man ser precis vad ni har gjort till: 

 • [email protected] och märk mailet med ”Veckans Utmaning”
 • Ni har tills på fredag kväll på er att skicka in
 • Tips: Det ska vara en stor makeover och bilderna är viktiga
 • Skicka även med vart i Sverige ni jobbar, blogg, instagram konto eller salongens namn

Stort lycka till och det ska bli roligt att se er klippa killar. Puss <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin,
  fick precis ett sms från min gamla frisör med erbjudande om 10% billigare behandling då hon saknar mig som kund (troligen ett erbjudande som går ut till alla tidigare kunder). Kom då på att herregud, jag hade en frisör innan Elin… Men aldrig tidigare har jag haft en frisör som du Elin, du är grym! Ha en bra vecka så ses vi i juni!

  Nina 2015-05-18 11:03:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!