Produkter jag är beroende utav

DSC_0324

Det känns som att jag lagt upp en jobbig bild på något sätt, haha. Men detta mina vänner är dom saker som jag inte klarar mig utan, oavsett dag eller humör. Dock så är locktången min största drog men det tror jag ni vet redan.

1. Jag borstar håret varannan timme under dagen, har borstar i alla mina väskor och det ligger borstar överallt.

2. Saltvattensspray, för den perfekta hållbarheten – finns inget annat som hjälper mitt långa svall att still be flawless.

3. Min parfym från Miss Dior, vem älskar inte att dofta gott?

4. Jag har testat många håroljor i mina dagar, tro mig. Jag har några favoriter men denna från O&M Frizzy Logic (länk) är den olja som fungerar bäst på mig. Ni får tänka på det att alla har olika hår och bara för att jag älskar vissa produkter så kanske dom inte fungerar på er? Därför är det bättre att rådfråga med din frisör istället för att fråga mig om vad som passar just er (: bara en liten hands up men jag hjälper gärna till med det jag kan härifrån.

5. För några månader sedan så köpte jag hem en ny foundation från Dior Nude, jag älskar den. Jag gillar att den är mjuk, lagom täckande, blir inte alls kakig eller tung och ibland känner jag att det räcker med bara den. Lite solpuder och man är good to go, den klarar jag mig inte utan.

Kan inte ni nämna fem saker ni absolut inte klarar er utav inom skönhet? ♥ 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Dermalogica – intensive Moisturizer

  Urban Decay – all nighter make up setting spray

  BeneFit – Bella Bamba alt. Coralista blusher

  Sara Happ – lip slip (lip balm)

  Lancome – Teint Miracle foundation

  Mari 2015-09-19 07:40:26
  Svara
 • Hej hej!
  Vart kan man köpa O&M produkter? På nätet eller i butik.

  Angie 2015-06-07 22:37:35
  Svara
 • Hej!Tack för alla hårtips du är duktig!:)
  jag har en fråga. Jag har tjockt lockigt hår. Men har svårt att hålla kvaliten på håret:/ jag klipper mig var 10 vecka men bara efter nån vecka då jag klippt mig är det slitet igen och gör mina lockar/vågor väldigt frissiga o torra. Jag förstår inte varför för jag använder nästan aldrig värmeprylar, använder bara shampoo från frissören och använder hårolja varje dag. Försöker spara ner mitt hår men väldigt svårt..

  Amanda 2015-05-24 18:16:27
  Svara
 • Kevin Murphy young again oljan, Kevin Murphy Shimmer Shine, BareMinerals puderfoundation, Mason Pearson Popular och Revlons färgbomb för askigt hår.
  Allt förutom Bareminerals har jag hittat genom att läsa din blogg, så många bra tips 😀
  Vill smyga in en sak till också som jag inte kan vara utan, och de är min plattång från GHD 🙂
  Tack för all inspiration, det uppskattas!
  kram 🙂

  Jennifer 2015-05-22 19:43:46
  Svara
 • Finns det några fördelar med att borsta igenom håret ofta, förutom att man borstar ut det vill säga?
  Roligt att läsa om dina ”essentials”! Jag hade nog haft svårt att klara mig utan någon färg på läpparna, maskara, hårolja, deodorant och en hårsnodd (jag är hemsk jag vet haha!)

  Lovisa 2015-05-22 16:52:22 http://www.blog.mjukhud.se
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   En stor fördel är att borsta hårbotten ofta. Hårsäckarna stimuleras och man får bättre hårväxt och det är alltid uppskattat 😉 Ja, jag har miljoner saker som jag inte klarar mig utan men höll mig till håret här, haha. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-05-24 23:35:00
   Svara
 • Min arganolja från Nashi!
  Concealer för att täcka hemska ringar under ögonen, just nu från Maybelline FitMe
  Uniq one – All in one hair treatment i nytvättat hår

  Emelie 2015-05-21 23:08:30
  Svara
 • Hej jag har konfirmation på lördag och har ingen anning om hur jag ska ha håret, skulle helst vilja göra något lätt och smidigt hemma:) tacksam för svar kram

  Tilda 2015-05-21 21:52:31
  Svara
 • Jag köpte samma foundation efter att du skrev om den. OMG den är bäst!

  Kattis 2015-05-21 20:14:54
  Svara
 • Waterclouds arganolja, miss dior parfym, svinborste och matrix intensiv inpackning!:)

  Får man smyga med en till produkt blir det lancomes mascara.;)

  Annie 2015-05-21 20:09:10
  Svara
 • I ett frågestundsinlägg för ett halvår sen skrev du att det inte var bra att borsta håret ”tio gånger om dagen”

  ”. Att borsta håret 10 gånger per dag förstår nog alla att det kanske inte är så skonsamt. Känns håret trassligt, gå och klipp igenom håret och finn en frisyr som du och ditt hår är passar med. Fläta håret, föna ut håret eller försök att tämja håret så det inte trasslar sig. Det finns inga genvägar, men sluta upp med att borsta 10 gånger per dag – du kommer inte ha så många hårstrån kvar då.

  Nu skriver du själv både i detta inlägget och i ett inlägg för nån vecka sen att di själv gör det??

  Malin 2015-05-21 16:12:53
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin!
   Helt rätt, men jag har ett väldigt starkt, friskt och välmående hår plus massor med löshår som jag byter ut. Det är beroende på vilken hårkvalite man har samt i vilket syfte man borstar. Att slita ut tovor eller att borsta ut ett friskt hår med en svinborste är skillnad 🙂 kram E

   Elin Johansson 2015-05-21 17:44:23
   Svara
 • System Professional Luxe oil
  REN Vita Mineral dagkräm
  YSL Black Opium
  Försvarets läppbalsam

  Svara
 • Kiehls ultra facial cream
  Id bare minerals puder
  Mason pearson borste
  Hårolja / just nu redken Diamond oil
  LCC balance my skin

  Johanna 2015-05-21 15:14:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!