Fläta bort luggen

Jag älskar luggar, det vet ni men det finns också tillfällen den är i vägen och man kanske vill få bort den för en dag. Jag tänkte visa er lite inspiration som jag hittat som visar hur ni kan göra för att rocka en ny hår-look utan att behöva överdosa med stylingprodukter som ändå inte hjälper.

Kolla in dessa trendiga stilarna!

bangs

Har man kort hår så är det extra svårt att få bort luggen. Många använder oftast spännen som är i vägen och tar över hela frisyren. Men genom att fläta det korta partiet längs pannan och tinningen gör att du får bort luggen, en helt ny stil och du kan satsa på ögonbrynen och få dina ögon att glänsa lite mer än vanligt. Snyggt va?

bangd

Kom ni ihåg inlägget där baby-håren är det trendigaste man kan visa för iår? (länk). Här kan ni kombinera flera heta trender: Fläta, baby-hår och mittbena. Det ser ut som det är en twistad knut längst bak eller så kan man tänka att detta är ett kort hår. Kamma håret i mittbena, fläta luggpartiet tillsammans med längderna på sidan och fäst ihop med håret bak eller bara fäst ett spänne bakom örat om du har kort hår.

bang

Här får vi in lite volym, flätor och halvuppsättning. Detta är lite svårt att göra själv men det går med starka armar. Annars kan du be din bästis hjälpa dig, det är alltid roligast. Mittbena, inbakade flätor på varje sida och en låg hästsvans i nacken. Samma sak här, fram med små-håren.

hairstyle

Det går alltid bra att twista bort luggen. Ta luggen tillsammans med hår på sidorna och twista håret och fäst tillsammans där bak.

lugg

Annars rocka luggen med resten utav håret flätat som en krans, just sayin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack för inspirationen!

  Julia 2015-05-23 16:28:24
  Svara
 • Hej elin! Jag var igår och slingade mitt hår rätt så mycket ljusare blont, och jag känner väl att mmjaa det blev för ljust. Vad finns det att göra när håret är för ljust? Är det mörkare slingor? Kan man göra en mörkare botten för att dämpa? Eller hur skulle du gått till väga är väl det jag undrar? Kram och tack för härlig blogg:)

  Hanna 2015-05-22 21:00:54
  Svara
 • Hej Elin, så himla duktig du är och jag önskar att det fanns en av dig i varje stad för att göra alla hår vackra!
  Jag har sökt och sökt efter frisörsalonger men man är ändå osäker på vem eller vart det är rätt att gå.
  Har du något ställe att rekommendera av egen erfarenhet i Göteborg eller Helsingborg att gå till?
  Mvh Jessica

  Jessica S 2015-05-22 19:30:35
  Svara
 • Hej! Jag undrar om det finns någon hemsida där man kan beställa living proof? närmsta butik för mig ligger ca 2 timmar bort, så vore lämpligare att kunna beställa 🙂
  Tack för en grym blogg!
  kram

  Jennifer 2015-05-22 18:10:12
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej du!
   Tack så mycket 🙂
   Vad jag vet så finns endast Living Proof hos utvalda salonger, ej på internet. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-05-24 23:33:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!