Rosa Bling och Granny Hår

IMG_0006

Japp, ni hörde rätt – jag har gått med i rosa bling teamet och tok älskar mina nya naglar. Igår var jag hos Celina och fixade tassarna och det är så sjukt kul varje gång. Som ni vet så älskar jag att pimpa upp mina naglar för jag tycker det är viktigt med fina händer när jag jobbar. Som ni vet så brukar jag alltid göra rätt så nude, enkelt, stilrent och streck-design men denna gång ville jag testa någonting helt annat. Celina visade en bild på denna kombo med glitter och ljusrosa och det var något som tilltalade mig och jag ville vara lite busig så det blev det.

Sjukt nöjd som vanligt och jag kikade också till Celinas Granny hårfärg som hon har skött exemplariskt hemma. Grått (färgat) hår går ur väldigt lätt och man måste underhålla färgen hela tiden. Celina har suttit länge i silverschampo, silverinpackningar och vårdar håret väldigt bra och det ger resultat. Jag fick fota hur hon såg ut i håret igår och detta är hennes hår.

IMG_0008

Jag tok diggar denna färg, även om den var svår att göra och svår att hållas snygg så är detta jobb min lilla bebis. Som jag har kämpat och krigat för att lyckas så stirrar jag bara på Celinas hår för detta passar henne så bra. Kommer ni ihåg hela förvandlingen? Kika HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Helt fantastisk färgning!! Men jag är så intresserad av hur Celina gjorde för att behålla färgen? VIlka produkter har hon använt?

  Anna 2015-12-30 00:04:12
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har oxå gått och färgat granny hair och jag verkligen ÄLSKAR färgen. Förstår knappt varför jag inte tänkt på detta tidigare då jag aldrig trivts i en färg så bra som jag gör just nu. Min fråga till dig är följande: Vad ska jag använda för produkter hemma som hjälper mig att behålla färgen?! Jag fick råd att köpa wella color fresh 7.19 då jag har vissa partier i mitt hår som är mörkare än resterande av håret, men tyvärr så slog den över i blått och blev inte alls samma fina färg som jag hade innan.. Ska tillägga att jag duschat ut det mesta av det blåa nu, men vill inte behöva gå igenom den proceduren varje gång lixom..

  Help a girl out!

  Kram

  Nathalie 2015-06-10 16:58:28
  Svara
 • Hej Elin,

  jag hoppas du kan ge mig svar på min fundering angående borste med svinhår. De finns ju i väldigt många prisklasser har jag märkt, och det lockar inte mig att lägga pengar på en dyr borste med min studentekonomi. Skulle en svinborste från ex. Kicks eller Åhléns duga eller är billigare borstar mer skadliga för håret? Har du testat någon i en billig prisklass (max 150 kr) som du kan tipsa om?

  Bästa hälsningar,
  Isabelle

  Isabelle 2015-05-22 13:48:33
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Hej Isabelle!
   Absolut, klart du kan köpa en billigare variant. Det viktigaste du ska tänka på att svinborsten ska vara i 100% äkta svinborst. Det som är med t.ex Mason Pearson är att det oftast är två olika strån i borsten som också har en utredande effekt samt kvalitén på stråna. Men det går jättebra att köpa en svinborste på Kicks eller Åhléns t.ex 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-05-24 23:37:26
   Svara
 • Grymt fina naglar!! Underbar färg.

  Diana D (La Madre) 2015-05-22 09:28:39 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!