Vem vann veckans herrklipp?

IMG_3629

God morgon vänner!

Nu är det dags att presentera veckans glada vinnare i denna veckas utmaning. Det var väldigt kul att se er klippa grabbar och det är minst lika kreativt som hårfärg. Det har kommit in så enormt mycket bidrag denna vecka så min fredagskväll var tuff kan jag lova, ni är bäst <3.

Här kommer vinnarna:

first

1. Vinnaren denna är Sofia Alexandersson som bor och jobbar i Norge. Konstigt kanske ni tycker men jag bedömde hennes klippning till den bästa denna vecka, oavsett Norge eller Sverige. Sofia har klippt en snygg form, rena linjer, mjuka övergångar och en grym makeover. Man ser att kundens hår är som vi brukar kalla det ”taggigt hår” som är väldigt svårt att klippa en snygg form, men Sofia levererade. GRYMT JOBB!!!

Ni finner Sofia: 
Salong:Nikita Hair Oslo City
Instagram: LÄNK

two

2. På andra plats kommer Linnéa Pettersson ifrån Stockholm. Linnéa har gjort en jättesnygg och ren makeover. Bra övergångar, linjer, form och jag gillar längden på luggen och hur den är inklippt. Jag kanske velat haft en tajtare övergång i linjerna men annars tipp topp. Bra jobbat!!!

Ni finner Linnéa:
Salong: Wig Wam i Stockholm
Instagram: LÄNK

image1-3

3. På tredje plats denna vecka kommer lärlingen Rebecka Johansson ifrån Lerum. Rebecka tar definitivt förstaplatsen i den bästa makeovern denna vecka. Det måste varit så kul att skapa detta när kunden kommer in med det där utgångsläget. Riktigt rent och proffsigt klippt, fina övergångar och jag gillar verkligen graderingen i nacken. Men som andra platsen så hade jag velat haft tajtare i nacken och runt tinningarna. Tipp topp och välkommen till frisöryrket!

Ni finner Rebecka: 
Salong: Studio-K i Lerum
Instagram: LÄNK

Då grattar vi veckans vinnare och det har varit ett nöje varje vecka. Nu får ni ha en härlig helg och vi får hålla alla tummar och tår för att Måns tar hem ESC ikväll. På måndag kommer en ny utmaning, håll i er. Puss <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!